Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako napraviti gif na Instagramu?

Želite kreirati video bez zvuka koji se ponavlja na Instagramu? Gif je savršena vrsta videa za vas. Saznajte što je gif i kako napraviti gif na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Gif je vrsta videa koja sadrži kratki, animirani niz slika. Slični su videozapisima, ali obično su kraći i ponavljaju se više puta, što ih čini popularnim oblikom vizualne komunikacije na platformama društvenih mreža poput Instagrama. No, kako napraviti gif na Instagramu?

Instagram ima značajku koja korisnicima omogućuje stvaranje gifova pomoću kamere. Kako biste napravili gif na Instagramu, najprije otvorite Instagram i dodirnite ikonu kamere za pristup značajki kamere. Za izradu gifa od videozapisa dodirnite ikonu video kamere i snimite videozapis. Za izradu gifa od više fotografija dodirnite ikonu kamere i snimite više fotografija.

Kada imate svoj video ili fotografije, dodirnite gumb "Dalje" u gornjem desnom kutu. Na sljedećem ekranu vidjet ćete opciju "Stvori gif." Dodirnite tu opciju. Zatim ćete biti preusmjereni na zaslon za uređivanje, gdje možete urediti svoj video ili odabrati fotografije koje želite uključiti u svoj gif. Nakon što odaberete željeni odabir, dodirnite gumb "Dalje" u gornjem desnom kutu. Na sljedećem ekranu svom gifu možete dodati tekst, naljepnice i razne efekte. Nakon što ste zadovoljni svojim gifom na Instagramu, dodirnite gumb "Dalje" u gornjem desnom kutu da nastavite na zaslon za dijeljenje. Na zaslonu za dijeljenje možete dodati naslov, označiti prijatelje i podijeliti svoj gif na svom Instagram feedu, pričama ili izravnim porukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.