Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako izbrisati Viber poruke zauvijek?

Poslali ste poruke pogrešnoj osobi i ne znate kako ih izbrisati? U svega nekolko koraka saznajte kako izbrisati Viber poruke.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

S obzirom da je Viber jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka na svijetu, lako je razumjeti da se često događaju pogreške, odnosno slanje poruka krivim osobama. Srećom, postoji jednostavan način kako izbrisati Viber poruke zauvijek.

Prvi korak načina kako izbrisati Viber poruke zauvijek je pokretanje aplikacije Viber. Kada ste pokrenuli aplikaciju, otvorite sobu za razgovor na kojem imate poruke koje želite izbrisati. Dugo pritisnite i držite poruku koju želite izbrisati da biste dobili različite opcije. Možete odabrati i više poruka.

Posljednji korak načina kako izbrisati Viber poruke zauvijek je odabiranje opcije za brisanje. Kada dotaknete gumb za brisanje poruka, pojaviti će se mogućnost brisanja poruka samo za vas ili za sve sudionike razgovora. Ako odaberete opciju brisanja poruka za sve sudionike razgovora, tada će se poruke izbrisati sa pametnog telefona osobe kojoj ste poslali poruke. Ovaj način kako izbrisati Viber poruke zauvijek je gotov i poruke su izbrisane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.