Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako izbrisati stari Facebook profil?

Želite izbrisati stari Facebook profil, ali se ne sjećate lozinke? Postoji jednostavan način kako izbrisati stari Facebook profil bez lozinke.

facebook.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Facebook je jedna od najpoznatijih platformi društvenih mreža putem koje se ljudi mogu povezati i ostati u kontaktu. Ali kada želite održati svoju privatnost možda ćete poželjeti izbrisati svoj Facebook račun. No, čak i kada zaboravite lozinku, postoji jednostavan način kako izbrisati stari Facebook profil.

Ne možete izbrisati stari Facebook račun bez lozinke. No, ako ste zaboravili lozinku, možete je poništiti i zatim izbrisati svoj račun. Da biste to učinili, najprije posjetite Facebook stranicu i kliknite na „Zaboravljena lozinka?“. Unesite svoju adresu e-pošte registriran na vašem računu i kliknite na „Traži“. Sada kliknite „Nastavi“ da biste dobili kod u povezanoj e-poruci. Unesite kod koji ste primili poštom i kliknite „Nastavi“. Zatim unesite novu lozinku i kliknite „Nastavi“. Ovim načinom ćete se prijaviti u stari Facebook profil.

Nakon toga je potrebno izbrisati stari Facebook profil. Pritisnite ikonu strelice prema dolje u gornjem desnom kutu zaslona. Kliknite na „Postavke i privatnost“. Pritisnite „Postavke“, a zatim kliknite opciju „Vaši Facebook podaci“. Kliknite na opciju „Deaktivacija i brisanje“. Zatim odaberite opciju „Izbriši račun“ i kliknite „Nastavi na brisanje računa“. Kliknite „Izbriši račun“, unesite novu lozinku i kliknite nastavi kako biste potvrdili brisanje profila. Ovim načinom vaš stari Facebook profil je obrisan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.