Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako izbrisati slike sa Google photos?

Želite izbrisati slike sa Google photos? To je moguće u svega nekoliko koraka. Saznajte kako izbrisati slike sa Google photos.

phone-g4697419a6_640.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Google photos su jedna od najboljih opcija za pohranu u slika u oblaku ako želite središnje mjesto za svoje slike koje također preuzima sve organizacijske troškove umjesto vas. Trajno brisanje slike je jednostavno, a proces je gotovo identičan u Google fotografijama na Androidu, iOS-u ili webu.

Prvo što trebate napraviti kako bi trajno izbrisali slike sa Google photos je otvaranje Google photos aplikacije na svom pametnom telefonu. Kada ste otvorili Google photos, pronađite i odaberite sliku koju želite izbrisati. Zatim se pozicionirajte do kartice knjižnica u donjem desnom kutu.

Sljedeći korak načina kako izbrisati slike sa Google photos je ulaženje u mapu smeća u gornjem dijelu zaslona. Pronađite fotografiju koju ste upravo bacili u smeće i dodirnite je. Pritisnite gumb za brisanje ispod brojača kako biste trajno izbrisali fotografiju. Ovaj način kako izbrisati slike sa Google photos već je gotov te su vaše slike uspješno izbrisane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.