Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako izbrisati slike na Viberu?

Slike na Viberu mogu se bez problema izbrisati. Uz kratki vodič saznajte kako izbrisati slike na Viberu.

viber.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka na svijetu. Međutim, kada ju koristimo za svakodnevni razgovor često dođe do pogreške, odnosno pogrešno poslane slike. Srećom, način kako izbrisati slike na Viberu je vrlo jednostavan.

Prvi korak načina kako izbrisati slike na Viberu je otvaranje aplikacije Viber. Pokrenite Viber na svom pametnom telefonu. Aplikaciju Viber ćete prepoznati po ljubičastoj ikonici sa bijelim telefonom. Kada otvorite Viber, uđite u razgovor u kojem ste ranije poslali sliku koju želite izbrisati.

Sljedeći korak načina kako izbrisati slike na Viberu je jednostavno brisanje. Dodirnite i držite slike kojih se želite riješiti i odaberite opciju za brisanje. Također možete odabrati više poruka i dodirnuti opciju izbriši. Ovo će vam dati opciju želite li izbrisati poruku za sebe ili za sve. Kada odaberete opciju za sve, tada će slike biti obrisane i sa pametnog telefona osobe s kojom ste se dopisivali. Ovaj način kako izbrisati slike na Viberu je gotov i slike su izbrisane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.