Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako izbrisati drugi račun na Instagramu?

Imate nekoliko Instagram računa i odlučili ste se obrisati jedan? To je moguće u nekoliko koraka. Saznajte kako izbrisati drugi račun na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Uobičajeno je da ljudi imaju više Instagram računa. Međutim, možete odlučiti uzeti pauzu od društvene mreže ili trajno izbrisati drugi ralun na Instagramu. Srećom, brisanje drugog računa na Instagramu je relativno jednostavan proces.

Prvo što trebate učiniti kako biste izbrisali drugi račun na Instagramu je otvoriti Instagram na mobitelu. Sljedeće što trebate učiniti kada želite ukloniti drugi račun na Instagramu je kliknuti na svoj profil u donjem desnom kutu, a zatim u gornjem desnom kutu kliknite na tri vodoravne crte.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite izbrisati drugi račun na Instagramu je odabrati „Postavke“. Pomaknite se na dno i odaberite „Centar za račune“. Dodirnite "Računi i profili". Odaberite Instagram račun koji želite izbrisati. Nastavite tako što ćete dodirnuti "Ukloni iz centra računa". Trebao bi se otvoriti novi zaslon s prikazom posljedica radnje koju namjeravate poduzeti. Dodirnite "Nastavi" za nastavak. Na sljedećem zaslonu možete otkazati operaciju ili nastaviti klikom na gumb "Ukloni račun". Na dnu bi se trebala pojaviti poruka koja vas obavještava o uspješnom brisanju drugog računa na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.