Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako isključiti siguran način rada na mobitelu?

Želite koristiti sve značajke svog mobitela? Za to morate isključiti siguran način rada na mobitelu. Saznajte što je siguran način rada te kako isključiti siguran način rada na mobitelu.

mobitel.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Siguran način rada značajka je na mnogim pametnim telefonima koja korisnicima omogućuje pokretanje uređaja u ograničenom stanju, pri čemu se učitavaju samo zadane aplikacije i postavke. To može biti korisno za rješavanje problema s uređajem, ali također može ograničiti funkcionalnost uređaja. No, kako isključiti siguran način rada na mobitelu?

Kada želite isključiti sigurni način rada na mobitelu najprije pritisnite i držite tipku za napajanje dok se ne pojavi izbornik napajanja. Dodirnite i držite opciju "Isključi" dok se ne pojavi poruka koja vas pita želite li ponovno pokrenuti uređaj u sigurnom načinu rada. Dodirnite "OK" za ponovno pokretanje uređaja u sigurnom načinu rada.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite isključiti siguran način rada je držanje opcije za isključivanje. Nakon što se uređaj ponovno pokrene, u donjem lijevom kutu zaslona prikazat će se ikona sigurnog načina rada. Za isključivanje sigurnog načina ponovno pritisnite i držite tipku za napajanje. Dodirnite i držite opciju "Isključi" dok se ne pojavi poruka koja vas pita želite li ponovno pokrenuti uređaj u sigurnom načinu rada. Dodirnite "Odustani" za izlaz iz sigurnog načina rada i povratak na normalni način rada uređaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.