Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što je Whatsapp? Kako funkcionira Whatsapp?

U potrazi ste za novom aplikacijom za razmjenu poruka? Zašto ne biste preuzeli Whatsapp? Saznajte što je Whatsapp i kako funkcionira Whatsapp.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

WhatsApp je društvena za razmjenu poruka koja korisnicima omogućuje dopisivanje i obavljanje poziva bez plaćanja jer se u potpunosti oslanja na internetsku vezu. Whatsapp pruža način komunikacije s prijateljima i obitelji s osobnijim osjećajem od drugih oblika društvenih mreža. No, kako funkcionira Whatsapp?

Način na koji Whatsapp funkcionira je prilično jednostavan. Whatsapp koristi internet za slanje tekstualnih poruka drugim korisnicima koji imaju instaliranu aplikaciju na svojim telefonima. Osim toga, Whatsapp ima jednostavan dizajn i lak je za korištenje.

Kada znate kako funkcionira Whatsapp, potrebno je znati koje sve mogućnosti ima Whatsapp. Whatsapp ima mogućnost dijeljenja fotografija i videa koji se automatski učitavaju na telefon korisnika, tako da se mogu pogledati čak i kada nema internetske veze. Korisnici mogu slati poruke ili dijeliti sadržaj sa svakim tko ima instaliranu aplikaciju na svom telefonu, čak i ako nemaju osobu kojoj šalju poruku u kontaktima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.