Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Brzo punjenje

Kako brzo napuniti mobitel?

Ako vas zanima kako brzo napuniti mobitel, nekoliko korisnih savjeta koji će vam dobro doći kad ste u gužvi pročitajte u nstavku

phone-603048_1920.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Ako ste se ikada našli u situaciji da vam je mobitel prazan, a brzo morate napustiti vaš dom, sigurno ste se zapitali kako brzo napuniti mobitel. Nasreću, postoji nekoliko trikova koji mogu ubrzati punjenje.

Image

Kako brzo napuniti mobitel?

Za početak, ako se pitate kako brzo napuniti mobitel, važno je zapamtiti da će punjenje biti brže ako što manje dirate mobitel. Bilo bi preporučljivo uopće ne dirati mobitel te isključiti sve nepotrebne opcije koje inače troše bateriju. Telefon će se najbrže napuniti dok je isključen, no ako ne želite isključiti mobitel, možete aktivirati zrakoplovni način rada. Na taj način onemogućit će sve oblike bežičnog spajanja te tako znatno smanjiti trošenje baterije.

Uvelike može pomoći i punjač s opcijom brzog punjenja. Ako vaš mobitel podržava tu opciju i ako vam je na raspolaganju punjač s brzim punjenjem, svakako isprobajte tu opciju koja bi vrijeme punjenja trebala skratiti u odnosu na 'obične' punjače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.