Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako blokirati korisnika na Youtubeu?

Ne želite gledati sadržaj određenog korisnika na Youtubeu i želite zabraniti njemu da gleda vaš sadržaj? Blokiranje korisnika na Youtubeu je savršeno rješenje. Saznajte kako blokirati korisnika na Youtubeu.

youtube.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

YouTube je platforma za dijeljenje videozapisa koja omogućuje korisnicima da gledaju video sadržaj. Osim samog gledanja, korisnici mogu objavljivati vlastiti video sadržaj, kao što su vlogovi, glazbeni spotovi, kratki filmovi i ostali sadržaj. Međutim, ukoliko ne želite gledati sadržaj drugog korisnika Youtubea, možete ga blokirati u nekoliko klikova.

Kako biste blokirali korisnika na Youtubeu najprije se prijavite se na svoj YouTube račun. Otvorite profil korisnika kojeg želite blokirati. Kliknite na tri točkice u gornjem desnom kutu profila korisnika. Iz padajućeg izbornika odaberite "Blokiraj korisnika". Potvrdite da želite blokirati korisnika klikom na gumb "Blokiraj".

Nakon što blokirate korisnika, vi više nećete primati njegove komentare, privitke ili video pozive. Također, nećete više vidjeti ništa što on objavi na svom kanalu. Ako vam se promijeni mišljenje može se i deblokirati korisnika odabirom istih koraka, nakon čega će korisnik moći ponovno komunicirati sa vama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.