Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kratki vodič kako blokirati broj na Viberu

Nepoznati broj vas uznemirava na Viberu? Zašto ga ne biste blokirali? Donosimo kako blokirati broj na Viberu u svega nekoliko koraka.

viber.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Viber je mobilna aplikacija koja korisnicima omogućuje besplatne glasovne i video pozive, slanje tekstualnih poruka i dijeljenje medija. Aplikacija Viber je dostupna za sve pametne mobilne uređaje. Viber se može koristiti besplatno, ali nudi i plaćene pretplatničke planove koji nude više značajki kao što su naljepnice, glasovne poruke, grupni razgovori i slične mogućnosti.

Osim toga, Viber nudi jednostavan način kontroliranja tko vas može kontaktirati. Upravo zbog toga Viber je jedna od najpopularnijih i najsigurnijih aplikacija za razmjenu tekstualnih poruka koju možete koristiti. Saznajte kako blokirati broj na Viberu koji vas uznemirava u nekoliko koraka.

Prvi korak načina kako blokirati broj na Viberu je otvaranje aplikacije Viber. Dotaknite ikonu vaših kontakata pri dnu zaslona. Odaberite blokirani kontakti s izbornika koji se pojavi i dodirnite gumb za dodavanje novih brojeva u vaš popis blokiranih kontakata. Dodirnite gumb za pretraživanje kontakata i pronađite broj koji želite blokirati kako biste ga dodali na svoj popis blokiranih. Ovaj način kako blokirati broj na Viberu već je gotov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.