Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Savjeti za kreiranje novog Gmail računa

Želite kreirati novi Gmail račun kako biste olakšali svoju elektroničku komunikaciju? To je moguće u svega nekoliko koraka. Saznajte što je Gmail i kako kreirati novi Gmail račun.

gmail.png
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Elektronička pošta ili skraćeno e-pošta metoda je razmjene digitalnih poruka između ljudi putem računalne mreže. E-poruke se sastavljaju i šalju putem softverskog programa koji se zove klijent e-pošte, kao što je Gmail. No, kada želite slati i primati emailove, morate imati Gmail račun. No, kako kreirati novi Gmail račun?

Prvo što trebate učiniti kada želite kreirati novi Gmail račun je otići na web mjesto Gmaila upisivanjem "gmail.com" u internetski preglednik. Kliknite na gumb "Kreiraj novi račun". Ispunite tražene podatke, uključujući svoje ime i prezime, željenu e-mail adresu i lozinku. Kliknite na gumb "Dalje".

Sljedeće što trebate učiniti kako biste kreirali svoj novi Gmail račun je osigurati svoje podatke pomoću svog telefona. Navedite telefonski broj za potvrdu. Primit ćete kontrolni kod putem SMS poruke. Unesite kod i kliknite "Dalje". Pregledajte i prihvatite uvjete usluge i pravila o privatnosti. Nakon što je račun kreiran, od vas će se tražiti da postavite svoj profil i dodate sve dodatne informacije. Ovaj način za kreiranje novog Gmail računa već je gotov te je vaš račun kreiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.