Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Mogu li se imati dva Facebook profila na mobitelu?

Znate li da možete biti prijavljeni u dva Facebook profila na istom mobitelu? To može olakšati prebacivanje između profila. Saznajte kako se prijaviti na dva Facebook profila na mobitelu.

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Imati dva Facebook profila na jednom telefonu može biti zgodan način za upravljanje osobnim i profesionalnim računima. Kako biste imali dva Facebook profila na mobitelu, potrebno je imati instaliranu Facebook aplikaciju na svom pametnom telefonu.

Nakon što ste instalirali Facebook aplikaciju, prijavite se na svoj prvi Facebook profil. Idite na izbornik postavki dodirom na tri vodoravne crte u donjem desnom kutu Facebook aplikacije. Kliknite na „Računi“ i „Dodaj račun“.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite imati dva Facebook profila na mobitelu je prijaviti se na drugi račun. U odjeljku za dodavanje računa kliknite na „Prijavi se s drugim računom“ te unesite sve potrebne podatke za prijavu. Kada se prijavite s drugim računom, u gornjem desnom kutu Facebook aplikacije kliknite na „Promjena profila“. Sada imate dva Facebook profila i možete se jednostavno prebacivati između profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.