Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Praktični savjeti kako se kreira dupli profil na Facebooku

Želite kreirati dupli profil na Facebooku, ali aplikacija vam to ne dopušta? Srećom, postoji jednostavan način kako kreirati dupli profil na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Mnogo je razloga zašto bi vam mogao biti potreban dupli profil na Facebooku. Ako pokušate otvoriti više računa na Facebooku, riskirate da vaš račun, i novi i stari, bude blokiran. Razlog tome je što Facebook dopušta samo autentične identitete. Prema standardima zajednice platforme, nijedan korisnik ne bi trebao imati više od jednog osobnog računa. No, kako stvoriti dupli profil na Facebooku?

Prvo što trebate učiniti kada želite kreirati dupli profil na Facebooku je registrirati se na drugu adresu e-pošte. Mnogi besplatni servisi web-pošte kao što su gmail zahtjevati će samo nekoliko minuta da se prijavite.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite kreirati dupli profil na Facebooku je otići na početnu stranicu Facebooka i ispunite potrebna polja na obrascu za registraciju na desnoj strani stranice. Unesite adresu e-pošte koja još nije korištena za registraciju prethodnog Facebook računa, svoje ime i prezime, lozinku, spol i datum rođenja. Pritisnite zeleni gumb "Registracija" ispod polja obrasca. Vaš račun će biti potvrđen i bit će vam poslana e-pošta za potvrdu vašeg računa. Potvrdite račun te sada imate dupli Facebook profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.