Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kratki vodič za brisanje podataka sa USB sticka

Brisanje podataka sa USB sticka vrlo je važno kako ne biste bespotrebno zauzimali memoriju USB sticka. Kako obrisati podatke sa USB sticka?

usb-stick.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

USB stick je uređaj za pohranu koji se uključuje u USB priključak vašeg računala. Ovi uređaji često imaju privjesak za ključeve s obzirom da su to ali utikači koji ulaze u USB priključak. USB stickovi korisni su za prijenos datoteka s jednog računala na drugo. Kada datoteke više nisu potrebne, možete ih izbrisati s USB sticka na isti način na koji biste to učinili s bilo kojom drugom datotekom na računalu. Saznajte kako funkcionira brisanje podataka sa USB sticka.

Prvi korak potreban za brisanje podataka sa USB sticka je uključivanje USB sticka u računalo. Uzmite USB stick i uključite ga u USB priključak na vašem računalu. Kada je USB stick uključen, otvorite pretraživač datoteka na računalu. Unutar pretraživača vidjeti ćete ime vašeg USB priključka.

Sljedeći korak načina za brisanje podataka sa USB sticka je odabir datoteka koje želite obrisati. Kada odaberete sve datoteke koje želite izbrisati pritisnite kombinaciju tipki Shift + delete. Ova kombinacija tipki zauvijek briše označene datoteke. Ovaj postupak za brisanje podataka sa USB sticka ponovite za sve datoteke koje želite obrisati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.