Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kozmetika

Koliko parfema staviti?

Znate li da pravilo 'manje je više' vrijedi i za parfem? Kako ne biste pretjerali saznajte koliko parfema treba staviti.

perfumery-g6b88b893d_640.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Kada je riječ o tome koliko parfema staviti prije izlaska iz kuće, i tu vrijedi zlatno pravilo – manje je više. Zašto? Zbog toga što velika količina može u potpunosti iskriviti miris te čak može biti i odbojan stoga je važno razmišljati o tome koliko parfema staviti.

Osim koliko parfema staviti, važno je znati i gdje. To će zapravo odrediti količinu jer se preporuča da se po jedan uštrcaj stavi na svaki ručni zglob, na donji dio vrata te, ako je potrebno, iza ušiju, s unutrašnje strane koljena, s unutrašnje strane lakta te između grudi. Nikako nije preporučljivo da se stavi više od jedan uštrcaj, što je zapravo odgovor koliko parfema staviti.

Ako ste ipak pobornik toga da je odgovor na pitanje koliko parfema staviti – što više, razmislite radite li pravu stvar jer, osim što nekontrolirano trošite parfem, ne mirišete jednako kao i bočica, već puno intenzivnije. Preporučamo da razmislite i promijenite razmišljanje o tome koliko parfema staviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.