Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Personalizacija laptopa

Kako promijeniti pozadinu na laptopu?

Želite dodati života svom laptopu i promijeniti pozadinsku sliku? Saznajte kako promijeniti pozadinu na laptopu za manje od jedne minute.

laptop.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Zadana pozadina sustava na laptopu je lijepa i impresivna, ali ne žele svi korisnici dugo zadržati istu pozadinu. Ovaj način kako promijeniti pozadinu na laptopu dopušta vam da kao pozadinu postavite sliku koju ste sami uslikali ili odabrali te neku drugu sliku predinstaliranu na sustav.

Za ovaj način kako promijeniti pozadinu na laptopu najprije desnom tipkom miša kliknite radnu površinu da biste otkrili kontekstni izbornik, a zatim kliknite opciju personalizacija da biste otvorili odjeljak personalizacija u aplikaciji postavke.

Sljedeći korak načina kako promijeniti pozadinu na laptopu je odabrati sliku koju želite postaviti kao pozadinu. Da biste promijenili pozadinu, na padajućem izborniku pozadina odaberite opciju slika. Kliknite gumb pregledaj u odjeljku odaberite svoju sliku da biste došli do slike koju želite postaviti kao pozadinu radne površine. Kada pronađete sliku koju želite postaviti kao pozadinu na laptopu, kliknite ju te kliknite gumb promijeni. Ovaj način kako promijeniti pozadinu na laptopu već je gotov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.