Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Doručak

Kako jesti cornflakes? Kada jesti cornflakes?

Bilo da vam nedostaje vremena, kuharskih vještina ili ste jednostavno raspoloženi za ukusan doručak, saznajte kako možete jesti cornflakes.

cornflaks.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Jedenje ujutro dat će vam energiju i fokus na početku dana, stoga nemojte ni razmišljati o tome da ga preskočite jer ćete se osjećati tromo i požaliti.

Kako bi napravili i jeli ukusan cornflakes, slijedite ova uputstva:

  1. Količina cornflakesa koju sipate u potpunosti ovisi o vašem apetitu. Velika zdjela cornflakes-a može vas držati sitim satima, a mala zdjela može biti izvrstan međuobrok. Pazite da ne pretrpate zdjelu jer vam još uvijek treba mjesta za mlijeko.

2. Kada je u pitanju ovaj korak, svatko ima osobne preferencije. Počnite polako sipati mlijeko dok cornflakes ne počne malo plutati. Ako želite da vaši cornflakes-i imaju samo malo vlage i zadrže hrskavost, ulijte malu količinu. Ako volite 'juhu' od cornflakes-a i gutanje viška mlijeka na dnu, samo dolijte još!

Neki ljudi dodaju malo voća u svoj cornflakes poput nasjeckane banane, kriške jagoda ili borovnice.

Ako zdjelu cornflakesa pojedete prilično brzo, i dalje će malo hrskati. Ako odvojite vrijeme, uživajući u svakom zalogaju, cornflakes će postupno postati mekši. Jedite kako god želite, samo se pobrinite da u potpunosti kada jedete cornflakes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.