Azijska kuhinja

Kako se priprema ukusan Chop Suey?

Volite jesti azijsku hranu i želite ju prilagoditi svom ukusu? Ovaj recept za Chop Suey je savršen. Saznajte što je Chop Suey te kako se priprema ukusan recept za chop suey.

chop-suey.jpg
Foto: Pixabay

Chop Suey je povoljna i ukusna mješavina mljevene govedine, makarona i rajčica. Chop Suey je privlačan i ugodan recept koji je vrlo prilagodljiv te možete dodati ili ukloniti sastojke ovisno o ukusu. Sastojci potrebni da se pripremi Chop Suey recept su:

  • 500 grama makarona
  • 1 žlica biljnog ulja
  • 2 žlice neslanog maslaca
  • 1 veliki luk, nasjeckan
  • 1 zelena paprika, nasjeckana
  • 2 kilograma mljevene junetine
  • 2 režnja češnjaka, mljevena
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • 1  limenka pasiranih rajčica
  • 1  limenka rajčice narezane na kockice
  • 1  konzerva umaka od rajčice
  • 3 žlice paste od rajčice
  • 1 žličica šećera
  • 1/2 žličice mljevenog crnog papra
  • Sol

Kada pripremate ovaj Chop Suey recept, najprije skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite tjesteniu u cjedilu i isperite pod vrućom vodom te ostavite sa strane. U velikoj, dubokoj tavi ili loncu zagrijte biljno ulje i maslac na srednje jakoj vatri. Dodajte luk i papriku. Pržite, miješajući dok luk ne omekša i rubovi lagano porumene. Dodajte mljevenu govedinu i pržite, miješajući i usitnjavajući, dok se govedina ne isprži i ne postane ružičasta.

Sljedeće što trebate učiniti kada pripremate Chop Suey recept je dodavanje češnjaka i češnjaka u prahu te kuhanje uz miješanje još 1 do 2 minute. Umiješajte zgnječenu rajčicu, rajčicu narezanu na kockice, umak od rajčice, pastu od rajčice, šećer i papar. Kuhajte, miješajući, dok smjesa umaka ne počne ključati. Kušajte i dodajte soli, po potrebi. Pirjajte 5 do 10 minuta. U umak dodajte ocijeđene makarone, dobro promiješajte i zagrijte. Chop Suey recept je gotov i spreman za posluživanje. Dobar tek!