Trend među holivudskim mamama

Kod kuće je najljepše? Holivudske dame koje su rodile u udobnosti vlastitog doma

Mnogo je stvari koje moraš uzeti u obzir prilikom donošenja odluke o porođaju kod kuće, a ako razmišljaš o ovoj opciji ili jednostavno želiš znati nešto više o ovom trendu, izdvojile smo nekoliko iskustva slavnih majki koje su rodile u udobnosti svog doma

Porođaj s epiduralnom, porođaj u vodi, podrška doule, partner na porodu…opcije su brojne, a jedan od novijih (povratničkih) trendova svakako je i porođaj kod kuće.

Ne tako davno, odabir poroda kod kuće činio se bizarnom odlukom - reliktom prošlosti koju su još jedino hipi mame provodile u djelo. Ali to je bilo prije nego što su slavne žene počele dijeliti svoje priče o nevjerojatnim porođajima u udobnosti vlastitog doma.

Naime, u posljednje vrijeme, sve se više slavnih mama počelo otvarati o jedinstvenom i moćnom iskustvu rađanja svojih beba kod kuće. Mnoge od njih dale su intervjue ili pisale duge objave na društvenim mrežama kako bi podijelile svoje osnažujuće priče sa svijetom.

No samo zato što je u trendu, ne znači da je i za svakoga, naravno. Mnogo je stvari koje moraš uzeti u obzir prilikom donošenja odluke o porođaju kod kuće, uključujući vlastite čimbenike rizika i blizinu bolnice, ako nešto pođe po zlu. Porođaj u bolnici može biti jednako lijepo i ugodno iskustvo, baš kao i porođaj kod kuće. Ali ako razmišljaš o ovoj opciji ili jednostavno želiš znati nešto više o ovom trendu, izdvojile smo nekoliko iskustva slavnih majki koje su odabrale porod kod kuće.

1/9
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.