Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Stigao je trailer novog filma o Koku "Uzbuna na Zelenom Vrhu"

U kina uskoro stiže novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Koku Uzbuna na Zelenom Vrhu, a kako je Koko postao detektiv i koje avanture zajedno sa svojim prijateljima donosi na velika platna pogledajte u traileru

uzbuna-na-zelenom-vrhu
Budi najbolja verzija sebe.

U kina uskoro stiže novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Koku Uzbuna na Zelenom Vrhu, a kako je Koko postao detektiv i koje avanture zajedno sa svojim prijateljima donosi na velika platna pogledajte u traileru.

Jesu li Koko i družina uspjeli riješiti nove slučajeve misterioznih razbojstava koja su narušila ljetnu prazničku idilu na Zelenom Vrhu otkrit će se u kinima već ove zime.

Uzbuna na Zelenom Vrhu svojevrsni je prednastavak ranije snimljenih filmova (Koko i duhovi, Zagonetni dječak i Ljubav ili smrt) koji prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića - Koka prije njegova preseljenja u Zagreb.

Serijal filmova nastalih prema popularnim romanima Ivana Kušana prvi je dječji filmski serijal u Hrvatskoj, a filmove o Koku u domaćim kinima dosad je pogledalo više od 200.000 gledatelja. Režiju novog nastavka serijala potpisuje filmska i TV redateljica Čejen Černić koja je ujedno i koscenaristica, a scenarij je napisala Hana Jušić. Umjetnički supervizor projekta je Daniel Kušan, direktor fotografije Danko Vučinović, montažer Slaven Zečević, skladatelj Dinko Appelt, dizajnerica zvuka Dubravka Premar, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Emina Kušan, a majstorica maske Martina Novaković. Producenti su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan.

Film proizvodi Kinorama, a distribuirat će ga 2i Film. Razvoj projekta podržali su Hrvatski audiovizualni centar i Program Kreativna Europa - potprogram MEDIA, dok je proizvodnju filma podržao Hrvatski audiovizualni centar.

Sve o novim avanturama Koka i njegovih prijatelja pratite na službenoj Facebook stranici Uzbune na Zelenom Vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Uzbuna na Zelenom Vrhu - trailer HR from Kinorama on Vimeo.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.