Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Sin Filip: Majka mi je posvetila cijeli život, vrijeme je da se ovaj tjedan posveti i sebi

Mirjana Bosanac, Filipova je i Dorina majka i Damirova supruga. Filip ima 21 godinu i radi u knjigovodstvenom servisu i duhovit je mladić.

mirjana_prava-zena
Budi najbolja verzija sebe.

Mirjana Bosanac, Filipova je i Dorina majka i Damirova supruga Filip je rođen sa cerebralnom paralizom, a mama Mirjana u potpunosti mu je posvetila život kako ne bi za ničim zaostajao za svojim vršnjacima. Mirjana je odlučila da će se posvetiti tome da Filip pomiče vlastite granice.

Filip je često znao zapitati majku zašto se toliko trudi i zašto ne bi radije ostala kod kuće spavati ili odmarati, na što bi mu ona odgovorila "To se mora obaviti i tu je kraj priče". Vježbe, operacije i odricanja za Filipa svakako su se isplatile te se osim u invalidskim kolicima, uz pomoć hodalice ili druge osobe samostalno kreće na manjim udaljenostima.

Mirjana je zaslužila biti Prava žena te ju je na tjedan posvećen samo njoj, uživanju i malim životnim veseljima prijavio suprug Damir. Vrijeme je da se ova hrabra majka i žena malo opusti i posveti samo sebi.

Gospođa Mirjana još je jedan dokaz kako majčinska hrabrost, ljubav i odlučnost, kada su u pitanju djeca, nemaju granica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.