Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Ovako izgleda najstarije izdanje knjige "Priče iz davnine"

Uz pomoć svojih sugrađana, Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak u svrhu postavljanja izložbe 100 godina Priča iz davnine pronašla je prvo izdanje „Priča iz davnine“ iz davne 1916

1916-price-iz-davnine
Budi najbolja verzija sebe.

Uz pomoć svojih sugrađana, Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak u svrhu postavljanja izložbe 100 godina Priča iz davnine pronašla je prvo izdanje „Priča iz davnine“ iz davne 1916. godine i izložila ga u prostoru Dječjeg odjela.

Naime, povodom stogodišnjice od prvoga objavljivanja „Priča iz davnine“ Ivane Brlić-Mažuranić u izlozima Dječjeg odjela sisačke knjižnice tijekom Mjeseca hrvatske knjige (15. listopada – 15. studenoga) postavljena je prigodna izložba plakata i ilustracija, dok je unutrašnji izložbeni prostor rezerviran za stara izdanja „Priča iz davnine“ iz fonda Dječjeg odjela i privatnih sisačkih kućnih knjižnica.

Ponosnoj će vlasnici najstarijeg izdanja, Antoneli Gajdek, 11. studenoga biti uručena nagrada te zahvalnica za sudjelovanje, kao i svim ostalim sugrađanima čija su stara izdanja obogatila ovu izložbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.