Budi najbolja verzija sebe.

Klinci biraju: Top 10 najpoželjnijih poklona

Vaši su mališani zasigurno već napisali pismo s listom poželjnih poklona i prepisali ga nekoliko puta, u slučaju da se izgubi na putu do Sjevernog pola.

Budi najbolja verzija sebe.

Ukoliko niste stigli zaviriti u listu želja, možda vam pomogne ovaj popis najpoželjnijih stvari kod djece.

1. My Life konzola za djevojčice
Ova jedinstvena edukativno-zabavna konzola osmišljena je specijalno za djevojčice od 6-13 godina koje uz pomoć konzole mogu osmisliti vlastiti lik, počevši od boje kose pa sve do odjeće. Osim toga, djevojčice osmišljavaju i cjelokupni život lika, biraju joj prijatelje, školu, mjesta za izlaske i slično. Na taj način My Life razvija dječju samostalnost, a ipak ih uči da su roditelji autoritet kojeg treba poštovati, potiče djevojčice na konstruktivno razmišljanje i gradi maštu.
Prodajno mjesto: veći prodajni lanci i trgovačka mjesta
Cijena: 459 kuna

Opširnije o konzoli


2. Sansa Shaker - mp3 player za djecu
Ovaj mp3 player prilagođen je baš za djecu. Osim što dolazi u plavoj i ružičastoj boji, podebljan je gumenim rubovima kako ga djeca ne bi mogla razbiti, a prilikom paljenja ili gašenja ispušta zabavne zvukove. Nakon što klinci stisnu play, Sansa Shaker treba malo protresti za dodatnu zabavu i pokretanje pjesme. Da djeci od malih nogu ne biste oštetili sluh, ovom playeru je glasnoća tvornički limitirana do stupnja na kojemu je bezopasan za dječje uho.
Prodajno mjesto: HG Spot
Cijena: 189 kuna


3. Lego Rescue Building set kockica
Lego je dječja vječna ljubav, a svojim novim setovima jednostavno ih oduševljava. Helikopter, kamiončić, spasioci, kuće i zgrade, sve je što dječjoj mašti treba da provedu sate i sate u igranju. Osim ovog, u ponudi su i drugi setovi, kao što je Fire Rescue s vatrogascima, Road Construction za gradnju ulica i drugi. Poslastica je svakako velika dizalica Dickie, za kojom žude mališani diljem svijeta.
Prodajno mjesto: Metro
Cijena: 149,90 kuna (Lego Rescue Set), 129,90 kuna (Mega dizalica Dickie)


4. Klavijatura Casio SA-45
Čini se da se djeca iznova zaljubljuju u glazbu. Saznajemo da su klavijature visoko na listi omiljenih, a k tome i korisnih predmeta za igru, zabavu i vježbu. Ova Casio klavijatura ima 32 mini tipke, 4-notnu polifoniju, 100 zvukova, 32 ritma, 5 skladbi, priključak za slušalice, odnosno sve što vašem malom glazbeniku treba. Klavijatura dolazi sa zvučnicima, strujnim napajanjem, a teži svega 1,2 kg.
Prodajno mjesto: Propero.hr
Cijena: 336 kuna


5. Chillstream kontroler
Činjenica je da djeca obožavaju računalne igrice, pa ćete ih često vidjeti kako pokušavaju izgurati tatu iz svoje sobe ili pak obrnutu situaciju. Rat za računalo, odnosno igrice mogao bi se zaoštriti kada u vaš dom stigne ovaj kontroler. On sa svake strane ima male ventilatore koji nježno ispuhuju zrak na dlanove, pa je igra ugodnija, a pobjeda zagarantirana.
Prodajno mjesto: Links
Cijena: 259 kuna6. Plastične sanjke Cyclone
Kakva je to zima bez sanjki? Nikakva. Neckermann u svojoj ponudi ima sanjke raznih boja i cijenovno vrlo povoljnih. Ukoliko ste navikli iskoristiti s obitelji zimu za radosti na snijegu, s ovim sanjkama nećete pogriješiti. Sa svake strane, sanjke imaju ručke za hvatanje, a djeca su udobno i sigurno smještna u sjedalicu. Možda vas njihova brzina i veseli dječji smijeh nagnaju da ih i sami isprobate i pojurite niz brijeg.
Prodajno mjesto: Neckermann
Cijena: 75 kuna7. Mobitel Sagem LuluCastagnette
Uz ovaj mobitel koji je namijenjen ljubiteljicama nježnih pastelnih boja i linija, dobit ćete na dar medvjedića, nakit za telefon i naljepnicu s kristalima. Uređaj se može kupiti isključivo u prodavaonicama dm-a, a njegova cijena u ovoj posebnoj ponudi Simpa paketa iznosi 498 kuna s početnim iznosom od 20 kn na Simpa računu. Posebnu čar daje mu i efekt ogledala na zaslonu te činjenica da je relativno malih dimenzija i praktičan.
Prodajno mjesto: dm
Cijena: 489 kuna8. YooHoo prijatelji
Male životinjice imenom Bush baby YooHoo, Vjeverica Chewoo, Majmunčić Lemur, Pustinjska lisica Fem i Kapucin majmunčić Rudy mogli bi postati najbolji prijatelji vašeg mališana. Ljubitelji mekanih plišanih igračaka razveselit će što njihov maleni prijatelj prirode YooHoo više nije sam. Pridružilo mu se šaroliko veselo društvo prijatelja s kojima se otisnuo na veliko putovanje po svijetu. Neka im se vaši klinci pridruže u njihovim brojnim pustolovinama i upoznaju predivne daleke krajeve našeg planeta.
Prodajno mjesto: svi veći trgovački centri te u specijaliziranim trgovinama s igračkama
Cijena: od 49 do 133 kuna


9. Laura i zagonetka Srebrne Sfinge
Ukoliko vole Harry Pottera, klinci će obožavati i Lauru i njezinu družinu. Laura ima tek trinaest godina, ali ima neobične moći i dobre prijatelje. Uz njihovu pomoć upustit će se u gotovo bezizglednu borbu protiv Crnoga kneza Borborona koji je zarobio njena oca. Kako bi ga spasila, hrabra djevojčica mora pronaći čarobni mač Bljesak i otputovati u opasne Sudbonosne planine.
Prodajno mjesto: Booksa
Cijena: 139 kuna
10. Sunčica u svemiru
Na način primjeren i dakako zabavan najmlađima, Sunčica u svemiru prikazuje jedno fantastično i zanimljivo područje. Od zvijezda i zviježđa do planeta i letjelica, kroz osam igara dijete otkriva nove svjetove i na poticajan način spoznaje mogućnosti koje otvara znanost i primjena znanja. Ovaj edukativni CD Rom namijenjen je djeci do 9 godina, odnosno budućim malim astronautima koji se zanimaju za tajne svemira.
Prodajno mjesto: HG Spot
Cijena: 125 kuna


Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.