Budi najbolja verzija sebe.

"Kako sam došao na svijet?" - slikovnica koja priča priču o rođenju baš vaše bebe

Kako opisati ljepotu rađanja novog života i stvaranja obitelji? Teško je pronaći riječi za ono neizrecivo, ali nije nemoguće.

kako sam dosao na svijet 7
Budi najbolja verzija sebe.

Spisateljice Andrijana Majstorović i ilustratorica Biljana Šafaržik uspjele su čaroliju pretočiti u personaliziranu slikovnicu "Kako sam došao na svijet?"

Slikovnica je personalizirana, što znači da svaki naručitelj prilagođava sadržaj svojem djetetu. Rezultat je originalna knjiga za svakog pojedinog mališana. Tako će slikovnica za vaše dijete već u naslovu nositi njegovo ili njezino ime, na primjer, “Kako je Petra došla na svijet?” Od ostalog sadržaja u knjigicu se upisuje datum djetetovog rođenja, fotografija djeteta i fotografija uz posvetu, imena mame i tate i njihov izgled, imena do 10 djetetu bliskih osoba (posebni začini) i izgled djeteta. Međutim, te informacije nisu suhoparno nabrojane u slikovnici već su savršeno ukomponirane u priču i lijepe, živahne, šarene ilustracije.

Priča je napisana u rimovanim stihovima i od prve stranice izravno se obraća djetetu. Autorica priče odlučila se poigrati mitom da djecu donose rode, pa je na topli, simpatični i humoristični način odlučila djeci otkriti istinu.

Budi najbolja verzija sebe.

"Ne, ne Davide, tvoj se dolazak nije tako dogodio. Nitko se još tako nije rodio!To je samo takva modada se kaže:Za sve je odgovorna roda!Ta, ljudi moji,nije to tako jednostavan receptda se dijete donese na svijet!"

U nastavku priče, mališani će saznati da bebe na svijet dolaze po čudesnom receptu za koji su potrebni posebni sastojci - mama, tata, ljubav i začini poput baka, djedova, teta ili ujaka. :-)

Ako želite otkriti kako priča završava, možete ju personalizirati iprelistati bez ikakve obveze na ovome linku. U tiskanom obliku slikovnica dolazi u tvrdom uvezu, kvalitetnom, debelom papiru i na ukupno 34 stranice.

Predivan poklon i vječna uspomena

Iz Tvornice snova poručuju da je slikovnica “Kako sam došao na svijet” idealan poklon za babinje koji ostaje trajna uspomena - ali ne samo za bebu! Tako se već nekoliko puta dogodilo da su bake naručile dva identična primjerka – jedan za bebinu, a drugi za svoju policu.

Budi najbolja verzija sebe.

Naručite slikovnicu o čudu rođenja za svoje malo čudo na stranicama Tvornice snova.

Na nama je još samo da vam zaželimo ugodno čitanje i predivne trenutke s djetetom uz knjigu!

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2022. Sva prava pridržana.