Budi najbolja verzija sebe.
Avanture s tatom

Ovaj tata šalje urnebesne fotke partnerici svaki put kad ga pita kako su djeca

Tata Kenny jedan je većih šaljivaca na Instagramu, a njegove fotografije uveseljavaju tisuće pratitelja

Kada mame nisu sa svojom djecom, imaju stalnu potrebu provjeravati kako su oni, bez obzira jesu li s tatom, bakom ili u vrtiću. No, jedan otac odlučio je na vrlo zanimljiv način doskočiti tom čestom pitanju. Otac koji voli dobru šalu postao je viralna senzacija jer je svoje klince počeo objavljivati na Instagramu u 'opasnim' situacijama, a naravno radi se o šalama i Photoshopu.

Kenny Deuss (32) iz belgijskog Antwerpena počeo se šaliti sa svojom partnericom kada je njihova kći Alix imala samo tri mjeseca. Njegova partnerica Tinake tražila je da joj šalje fotografije djeteta kada se vratila na posao, a on joj je počeo slati fotografije djeteta uz pivo, bušilicu ili kako visi s litice. Danas imaju dvoje djece, stigla je druga kći Aster, a tata je otvorio profil i sakupio zavidan broj pratitelja na Instagramu.

Budi najbolja verzija sebe.

Kako tata Kenny, koji ima više od 370 tisuća pratitelja na Instagramu, provodi dane sa svojim kćerima pogledaj u nastavku, a njegove fotografije sigurno će ti izmamiti osmijeh i uljepšati dan:

1/21
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.