Budi najbolja verzija sebe.

DaVida's djevojčice okupirale centar Zagreba

Ovoga vikenda u centru grada mogli smo vidjeti djevojčice u izvrsnim modnim kombinacijama. Razlog tome je mini street event naziva „Uhvati daVida's trenutak“ modne dizajnerice Andree Cmrečki.

Budi najbolja verzija sebe.

Razlog tome je mini street event naziva „Uhvati daVida's trenutak“ modne dizajnerice Andree Cmrečki Njezine daVida's djevojčice na četiri lokacije u gradu prezetirale su novu kolekciju „back to school“. Mini kolekcija pokazuje razne kombinacije kako se obući za odlazak u školu ili vrtić. Šetnjom po gradu ujedno su najavile i zanimljivu dječju modnu jesen koju nam priprema Andrea i njen brend daVida's.

DaVida's je modni brend koji potpisuje dizajnerica Andrea Cmrečki, a namijenjen je prvenstveno djevojčicama i dječacima. Nova kolekcija „back to school“ ima naglasak na ležernosti i nesputanosti kretanja, što je kod djece iznimno bitno. Suknje su napravljene s renderima u struku tako da djevojčice mogu provesti cijeli dan u njima a da im nije neudobno i ništa ih ne steže. Slojevitost odjevanja jedna je od karakteristika kolekcije, daVida's predlaže kombinacije tajica na koje ide suknja, majica s prslukom ili vesticom, te jakna.

Materijali u kolekciji su pamučni jersey, razna pletiva fine mješavine i lake za održavanje. Crna boja je postavljena kao izazov i odgovor na dječje viđenje i želje u modnom kombiniranju. Naime, u nastanku ove mini kolekcije sudjelovala su sama djeca. Razigranost daju crno-bijele pruge, a cijela kolekcija je zamišljena monokromatski s detaljima u živim bojama s kojima sve dobiva jednu novu priču.

Budi najbolja verzija sebe.

Osim same šetnje po gradu i prezentiranja nove daVida's kolekcije, djevojčice su prolaznici dijelile razne nagrade i balone a najsretniji će putem nagradne igre koja je u tijeku osvojiti i daVida's poklon paket. Ova kolekcija najava je noviteta koje nam daVida's priprema za ovu jesen.

Davida's je izvorna hrvatska modna marka nastala spajanjem mode i likovnog stvaralaštva. Dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno stvaralaštvo njegove kreatorice Andree Cmrečki, brendu daje raznolikost i izniman doprinos u kvaliteti. Inspiriran djecom i ljudima iz svakodnevnog života, uspomenama na djetinjstvo, modom 20/30-ih godina 20-og stoljeća, pismima, glazbom i ljubavlju svake vrste, daVida's je zamišljen prvenstveno za djecu i njihov čarobni svijet, iako prepoznat i u svijetu odraslih.

Sve polazi od inspiracije, ilustracije i skica. daVida'sice su djevojčice i sve češće dječaci koji su neopterećeni prolaznošću života i zaustavljeni u trenutku, te su česti motivi raznih odjevnih predmeta i modnih dodataka, kao što su majice, haljine, torbe, nakit.

Kolekcije su stvarane pažljivim odabirom prirodnih materijala kao što su pamuk i svila, veselih boja i motiva od kojih su prugice i točkice glavno obilježje brenda.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.