Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
#ponosna

Tena Šnajder: 'Odlučila sam da mi rak neće biti smrtna presuda'

Postoje neke priče i ljudi koji vas jednostavno obuzmu. Razmišljate o njima cijeli dan. Priča naše Tene je jedna od upravo takvih priča, Tena je naša #ponosna. Tena je žena koja nas iznimno inspirira

IMG-20201113-WA0003.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

#ponosna

U potrazi za inspirativnih pričama koje će ti dati snagu i hrabrost da napraviš promjene koje dugo vremena želiš, da znaš da možeš napraviti sve što zamisliš, ali i da nikad ne smiješ odustati, donosimo ti naš serijal #ponosna o snažnim ženama koje nam svima mogu biti uzor.

Jedna od takvih priča je ona Tene Šnajder, koja je u trudnoći saznala da boluje od raka, ali usprkos svim izgledima, nije odustala i danas su ona i njezina Lota svima nama inspiracija.

Image
#ponosna

#ponosna: Rak u trudnoći i priča o pobjednicama Teni i Loti

U prvom nastavku Tena nam je ispričala kako je saznala za dijagnozu te koje su sve prepreke ona i Lota morale pobijediti. U drugom nastavku pogledaj kako se Tena nosila s dijagnozom, kako su reagirali njezin sin Viliam i suprug Marko, tko joj je sve bio podrška i zašto kaže da joj je rak bio veliki učitelj.

shimmer fallback

Lota danas ima 15 mjeseci i obasjava život svima koji je upoznaju. Tena je u remisiji i pomaže drugim ženama s istom dijagnozom da se lakše nose s velikom promjenom koju maligna bolest donosi. Osnovala je i Facebook grupu SuperCure protiv leukemije i limfoma i uživa u svakom danu.

shimmer fallback

Tena je naša #ponosna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.