Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Osip koji jako peče i ostavlja iza sebe ožiljke poput hematoma i crvene crte

Poštovana, moja djevojčica od 12 godina ima osip koji ju kad izbije jako peče te nakon kraćeg vremena nastanu kao neki hematomi.

shutterstock_1735801265.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Prvo je počelo na šakama s vanjske strane, od tud se povuklo pa otišlo na laktove s unutarnje strane i tu se zadržavalo nekih 2 do 3 tjedna. Bile smo kod dermatologice, dobile Alerdin tablete, Beloderm i Bepanderm. Nakon upotrebe Beloderm kreme počelo je i s vanjske strane. Vadila je krv, nalaz uredan. Beloderm smo koristile 6 dana. Pošto je počela epidemija koronom nigdje nam ne žele raditi pretrage.

Mazala sam mjesta s ribljom masti i skoro se povuklo, da bi opet izbilo na desnoj ruci iznutra i izvana i na leđima. To kad izbije toliko jako peče da dijete plače i viče. Čak joj izbiju crvene crte kao da ju neko potegnuo s flomasterom. Molim vas, pošto nemamo sad kamo, a kod dermatologice smo bili, što da radimo? Hvala

Odgovor:

Poštovana, teško je reći bez pregleda o čemu se radi i koje pretrage bi bile potrebne. Ako djevojčica nije dobro i koža je u stanju kakvo opisujete, morat ćete se javiti u bolnicu na hitni prijem i potom dermatologiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.