Budi najbolja verzija sebe.

Želiš svom ljubimcu pružiti maksimalnu udobnost pri spavanju? Upoznaj Jas2čić

Saznale smo sve o domaćem brendu neodoljivo udobnih dekica i jastuka za naše četveronožne prijatelje

Budi najbolja verzija sebe.

Mnogi ljudi svoje kućne ljubimce vole jednako koliko i sebe te im na sve načine žele ugoditi. Osim kvalitetne hrane, dovoljno šetnji i istrčavanja, nezaobilaznog maženja i češkanja, naši četveronožni ljubimci trebaju i udobno i toplo mjesto za spavanje. Mi smo stoga pronašle odličan domaći brend specijaliziran za izradu jastučića i dekica po mjeri koji će svaki drijemež vašem psu ili maci predstavljati čisto zadovoljstvo.

Idealni za stan: Ovi psi su mali, umiljati i iznenađujuće smireni

Naime, brend Jas2čić pokrenut je prije nekoliko mjeseci, a mi smo ga primijetile na Instagramu jer i same svoje pse volimo obasipati pažnjom. Udobne velike dekice od rozog ili sivog pliša, u printevima i s volanima ili bez njih – u kreativnoj radionici Jas2čića nastaju divni krevetići za životinje.

Budi najbolja verzija sebe.


Iza cijelog projekta stoji Danijela Arbutina s kojom smo i porazgovarale o posebnosti ovog brenda i njegovih proizvoda.

„Našla sam se među 40.000 Hrvata, koji su uslijed korona krize ostali bez posla. Ali situacija s koronom samo je "požurila” osnutak brenda Jas2čić, jer godinama nisam bila zadovoljna u u tvrtci u kojoj sam radila, ali nisam imala dovoljno hrabrosti napustiti siguran posao“, započinje nam pričati svoju dizajnersku priču Danijela te dodaje kako je u samom početku bila pomalo nesigurna jer se njezini modeli podosta razlikuju od standardne ponude jastuka za pse u specijaliziranim trgovinama za kućne ljubimce.


„Skoro trideset godina imam psa, svako malo "utrapim" novog psa ili macu prijateljima i rodbini, koji mi više ni ne odgovaraju na pozive jer znaju zašto ih zovem. Tako da zaista mogu reći da je Jas2čić nastao iz velike ljubavi prema životinjama. Sad imamo 11- godišnju yorkicu Yoko. Ona je ravnopravni član naše male obitelji i spava s nama, naravno, na jastuku. Kada sam shvatila da sam potpuno izbačena sa svog jastuka, rodila se ideja da napravim posebno mekane i udobne jastuke za kućne ljubimce, otkriva nam.

Budi najbolja verzija sebe.


Danijela je inicijalno došla na ideju izrade vlastitih jastuka za kućne ljubimce kada je kod prijateljice vidjela divno ukrašen poveći dekorativni jastuk. Sinula joj je ideja da bi vlasnicima kućnih ljubimaca mogla ponuditi nešto drugačije – slatko, mekano i udobno te izrađeno od atipičnih materijala, te se tako izdvojiti iz ostatka ponude. Tako su nastali volani i mašnice na modelima Jas2čića koji inače dolaze u svim dimenzijama i mogu se napraviti po mjeri i za male i za velike pse.

Najvažnije je da jastuci budu mekani, udobni i umirujući - i da na njima ljubimci zaista uživaju. Naravno, bitno je da se lako održavaju i lijepo uklope u interijer. Osim funkcionalnosti, željela sam da budu estetski privlačni i ukras prostoru u kojem se nalaze.  Jas2čić ima zimsku i ljetnu kolekciju, gdje odabir materijala odgovara godišnjem dobu. Za hladnije dane izabrali smo najkvalitetniji pamučni pliš i pamuk, dok će ljetni modeli biti laganiji. Isto je i s dekicama, zimske su jako tople i „pufaste“, dok će ljetna kolekcija biti napravljena od rashladnih materijala“, objašnjava nam Danijela koja je čini se mislila baš na sve.

Ako i ti tražiš idealan poklončić koji će tvom ljubimcu uljepšati život, razmisli o kupnji Jas2čića i podrži domaći dizajn.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.