Deset super načina da se motiviraš i u onim trenucima kada ti nije ni do čega

Iako je posve u redu povremeno se odmaknuti od realnosti i malo se opustiti, takvo stanje nije održivo dugoročno stoga je u tim trencima vrlo važno znati kako se ponovno pokrenuti i vratiti na pravi put

Svi smo se u životu susreli s onima danima kada se osjećamo bezvoljno i nemamo motivacije niti inspiracije za rad. Takve su emocije posve normalne i uobičajene, ukoliko se ne događaju prečesto.

Život je pun uspona i padova, a posljednjih mjeseci cijeli se svijet promijenio. Danas živimo u nekom 'novom normalnom' pa i ne čudi činjenica da mnogi pate od depresije, anksioznosti i nedostatka motivacije za obavljanje svojih uobičajenih zadataka.

via GIPHY

Izležavanje uz Netflix i skrolanje po mobitelu omiljene su nam aktivnosti koje nam u tim trenucima pomažu da zaboravimo na ono što se dešava 'tamo vani'.  Iako je posve u redu povremeno se odmaknuti od realnosti i malo se opustiti, takvo stanje nije održivo dugoročno stoga je u tim trencima vrlo važno znati kako se ponovno pokrenuti i vratiti na pravi put.

Imaš li i sama problema s pronalaženjem motivacije i inspiracije, u nastavku ti donosimo deset odličnih trikova koji će ti pomoći u onim trenucima kada ti nije ni do čega.

Foto: Unsplash1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.