Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Časopis InStore najavljuje: 2. FMCG Summit Zagreb

Cjelodnevna konferencija o robi široke potrošnje održat će se u četvrtak, 20. listopada 2016. u Hypo centru Zagreb.

Časopis InStore najavljuje: 2. FMCG Summit Zagreb
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon uspješno organiziranog prvog FMCG Summita, časopis InStore najavljuje drugi FMCG Summit u Zagrebu. Konferencija će se održati u četvrtak, 20. listopada 2016. u Hypo centru.

Na FMCG (fast-moving consumer goods) konferenciji će biti pokriven širok spektar tema i izazova s kojima se susreću sudionici tržišta robe široke potrošnje te prijedlozi kako ih riješiti. Očekujte i brojne predavače iz zemlje i regije.

Vjerujem da vam inspiracija za nove izazove i ideje nikako ne nedostaje. InStore časopis je sa svojim čitateljima iz mjeseca u mjesec, prati rad FMCG industrije, a uspjesi retailera su i naši uspjesi! Zato i ove godine za vodeće ljude iz toga sektora pripremamo FMCG Summit u Zagrebu. Program i govornici već su potvrđeni, prve kotizacije odavno kupljene, a većina je sponzora već osigurala svoje mjesto u prekrasnoj dvorani Hypo centra. Mjesta još ima! Stoga, dođite i budite taj dan s nama, zajedničkim snagama možemo unaprijediti FMCG sektor!, izjavila je Jelena Domović, urednica časopisa InStore.

Uz moderni kut gledišta, govornici konferencije ponudit će i primjere dobre prakse kompanija koje uspješno surađuju sa svojim partnerima, te istraživanja o izazovima trgovaca i proizvođača, a u popodnevnom dijelu dana održat će se i Okrugli stol s posebnim gostima u kojemu mogu sudjelovati svi.

Pridružite se brojnim stručnjacima, proizvođačima i distributerima 20. listopada 2016. u Hypo centru na drugom FMCG Summitu u Zagrebu!

Program i govornike konferencije pogledajte ovdje, a o novostima vezanim uz ovaj vodeći događaj FMCG industrije svakodnevno se informirajte na službenoj internetskoj stranici www.fmcg-summit.hr


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.