Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Mjesto od povjerenja brojnih sportaša i osoba iz javnog života - Poliklinika Kaliper

“U Kaliper sam došla kad sam operirala koljeno i od tada sam stalni član vrhunski stručnog, a veselog društva. Srede vam sve, ruke, noge, glavu, a pritom se ne osjećate kao pacijent nego kao frend koji je došao na kavu. Hvala što nas popravljate!”- Severina

Mjesto od povjerenja brojnih sportaša i osoba iz javnog života - Poliklinika Kaliper
Budi najbolja verzija sebe.

Briga o tijelu iznimno je važna još od davnina, ali posljednjih godina kao da dobiva dodatnu pozornost. Užurbani način života kojeg vodimo, konstantan stres nametnut od strane nas samih, ali i od okoline koja nas okružuje, nagomilane obveze i velika očekivanja, postali su dio naše svakodnevnice. Radi svega ovoga, ali i mnogih drugih faktora, brigu o sebi i vlastitom tijelu stavljamo na posljednje mjesto. Svi relativno lako upadamo u kontinuirani ciklus spavanje – posao – spavanje, a “Ja” vrijeme najčešće dolazi na red tek kada nam tijelo počne slati ozbiljne signale da nešto nije u redu. Nažalost često te signale ignoriramo, dok ne bude kasno.

shimmer fallback


Severina i  Nataša Desnica

Bilo da se radi o dugo ignoriranim signalima koje nam tijelo šalje ili o ozljedama stečenih na razne načine, važno se istima ozbiljno pozabaviti. Poliklinika Kaliper zajedno s vrhunskim timom liječnika, fizioterapeuta i kineziologa s bogatim iskustvom rada, kombiniranim sa suvremenom tehnologijom te naprednim metodama liječenja, vašem tijelu može pružiti svu potrebnu pomoć. Poliklinika specijalizirana na području fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopedije te sportske medicine i rekreacije, osnovana je 2002. godine zahvaljujući dr. Nataši Desnici, mnogima možda poznatija kao službena liječnica hrvatske skijaške reprezentacije. Vjerojatno manje poznata činjenica jest da je i sama Nataša bila aktivna u raznim sportovima poput skijanja, jedrenja i  vaterpola. Natašu je bogato iskustvo u medicini pokreta, ali i sportske prošlosti, spojilo s brojnim vrhunskim sportašima, ali i osobama iz javnog života. Jedna od njih je i Severina, koja već godinama sa zadovoljstvom i sigurnošću povjerava svoje zdravlje Poliklinici Kaliper.

shimmer fallback“U Kaliper sam došla kad sam operirala koljeno i od tada sam stalni član vrhunski stručnog, a veselog društva. Srede vam sve, ruke, noge, glavu, a pritom se ne osjećate kao pacijent nego kao frend koji je došao na kavu. Hvala što nas popravljate!”- rekla je najpoznatija Dalmatinka.

U Poliklinici Kaliper ništa se ne prepušta slučaju. Osim rješavanja problema sustava za kretanje, djelatnici Poliklinike sve se više bave i lifestyle medicinom, pomažući vam da promjenama životnih navika postignete velike napretke u svom zdravlju i izgledu. Pored brige o vašem tijelu te slijedeći uzrečicu ‘Život je lijep. Baš kao i ti!”, brinu i o vašem licu koristeći najinovativniju tehnologiju i tretmane.

shimmer fallbackJedan od njih je i elektroterapijski tretman zatezanja kože, Indiba Deep Beauty. Ovaj tretman pomlađivanja i zatezanja kože, učinkovit je u tretiranju bora na licu, vrećica ispod očiju, dvostruke brade, starenja kože, opuštenih ruku, kao i celulita i cijelog niza tretmana za tijelo. Prednost ovog tretmana dakako je mladenački te prirodni učinak, koji je vidljiv već nakon prvog tretmana i koji je dugotrajan, a tretman je po sebi neinvazivan i toliko udoban da klijenti često zaspu tijekom tretmana.

Indiba Deep Beauty savršena je nadopuna drugim tretmanima iz područja estetske medicine, dermatologije, rekonstruktivne ili plastične kirurgije. Tretmani traju od trideset minuta za lice, do jednog sata za tretman cijelog tijela, a hiperaktivacija potiče mikrocirukaciju, pojačava limfnu drenažu i vidljivo poboljšava izgled lica i tijela. Izađite iz Poliklinike Kaliper lijepi i zdravi!

shimmer fallback


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.