Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Uživa u treninzima

Vježbaj kao Jennifer Aniston: Prijateljica otkrila tajnu vitke figure

Ako tko zna kako uvijek izgledati sjajno, to je Jennifer Aniston, žena koja od svoje mladosti nosi isti konfekcijiski broj, a s godinama izgleda sve bolje i bolje

profimedia-0569645904.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Naravno da nije riječ samo o genetici i majci prirodi koja je bila velikodušna kada je stvarala najpopularniju prijateljicu te davne 1968., već o predanom radu na sebi.

Jennifer surađuje s najboljim trenerima i zna kako održati odličnu formu. Dok mi obični smrtnici plank držimo u prosjeku minutu, glumica u planku ostaje svakodnevno po deset minuta u komadu. Ako si ikada radila plank onda možeš zamisliti koliko moraš biti jaka da bi ga držala dulje, no što traje blok reklama na televiziji, u prime timeu.

Ključ njezine zavidne linije su redoviti treninzi, a redovitost postiže zato što bira samo one treninge u kojima uživa. Osim toga, otkriva Jen, nikada ne ide preko svojih granica u teretani. "Prioritet dajem onim vježbama koje su mi zabavne i u kojima uživam. Često ih mijenjam kako mi ne bi dosadile, no nikada ne idem preko svojih granica kada se trebam za neko snimanje dovesti u formu. Radije ću cijelo vrijeme umjereno vježbati", kaže Aniston za portal Well and Good.

Image
Pločice do ljeta

Vježbaj kod kuće s Ivanom: Trening trbušnih mišića

"Imam sreće pa volim vježbati. Fizička aktivnost podiže mi raspoloženje. Trenutno uživam u pilatesu, čije sam čari otkrila za vrijeme karantene", nastavlja glumica, no i dodaje kako briga o sebi ne prestaje kada završi trening.

"Ona je stil života. Od moje jutarnje meditacije do toga što jedem, ali i čime hranim mozak te kakvim se ljudima okružujem", otkriva Jennifer. U njezin uži krug ljudi spada i Courteney Cox, prijateljica Prijateljica. "Nas dvije skupa idemo u teretanu i welness. Dok ja vježbam, ona je u infracrvenoj sauni", zaključuje Jennifer.

I za kraj, otkriva kako joj uspijeva držati plank deset minuta. "Moj trener boksa, Leyon Azubuiuke, naučio me raditi plank. Počeli smo s jednom minutom pa mi je nakon nekog vremena dodao još jednu i nije prošlo puno, bila sam na tri minute. Dok bih držala plank on bi pričao sa mnom i odjednom sam bila na pet, a onda i na deset minuta. Ustvari, podići s tri na pet ili deset minuta nije bilo teško", iskreno će simpatična glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Nadamo se da te njezin primjer barem malo motivirao da promijeniš položaj pa iz sjedećeg odeš u ležeći i napraviš pokoji trbušnjak ili u plank pa ga, za početak, držiš koliko možeš. Ustvari da se pokreneš i učiniš nešto dobro za sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.