Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Westgate slavi rođendan

Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea
Budi najbolja verzija sebe.

Dođite u Westgate i provedite s nama najzabavniji rođendanski vikend ispunjen brojnim događanjima, ali i najboljim shoppingom uz odlične popuste, koncertima popularnih glazbenih zvijezda i veseli dječji program.

Nezaboravna rođendanska proslava čeka vas u Westgateu od 11. do 13. studenog jer u tom periodu vaš omiljeni shopping centar slavi 7. rođendan. Uživajte u bogatom slavljeničkom programu, veselim poklonima i brojnim iznenađenjima koja smo pripremili za baš sve posjetitelje! Ovaj vikend vaša shopping torba napunit će se uz brojne popuste, a dobro raspoloženje trajat će čak tri dana uz vrhunsku glazbenu podlogu. U petak ćemo otpjevati rođendansku pjesmu našem slavljeniku uz veseli ritam benda Pravila igre. U subotu vas zabavlja popularan zagrebački bend Pavel, a u istom slavljeničkom tonu nastavljamo u nedjelju uz Soul Shadows.

Na svoj rođendan Westgate poziva sve mališane koje će zabavljati najpopularniji hrvatski mađioničar Luka Vidović uz brojne žonglere vatrom, pantomimičare, klaune i štulere, a pripremili smo i fashion stageove, dječje predstave te flash mob. Dok klinci uživaju u dječjem programu uzmite kratki predah i opustite se u make up corneru ili zavirite u naš Domaći kutak i odaberite zdrave namirnice. Dovedite svoju obitelj i prijatelje, prepustite se u ruke vrhunskih face paintera te se fotografirajte u slavljeničkom raspoloženju u photo boothu koji čeka sve vas!

Dođite u Westgate jer vas čeka najbolja zabava u gradu. Takvo što se ne propušta!  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.