Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Poziv na 10. jubilarni Dan društvenih igara

Poziv na 10. jubilarni Dan društvenih igara

Poziv na 10. jubilarni Dan društvenih igara
Budi najbolja verzija sebe.

Interes za moderne društvene igre koji je već uvelike prisutan u Europi sve više se širi i u Hrvatskoj. I dok u Essenu u Njemačkoj ovih dana traje najveći sajam društvenih igara (Spiel) u Europi kojeg posjećuje preko 160.000 posjetitelja, udruga Igranje organizira svoj 10. Dan društvenih igara u Zagrebu. Cjelodnevno druženje uz moderne društvene igre organiziramo u subotu, 22. listopada 2016. u vremenu od 10 do 22 sata u sklopu FER-u (restoran Cassandra), Ulica Grada Vukovara 39.

Moderne društvene igre se razvijaju unatrag 15-tak godina i uvode u društvene igre visoko sociološki i edukativni karakter. Elementi sreće u ovim igrama svedeni su na minimum, a svaki od igrača razvija svoju strategiju kojom pokušava pobijediti u igri. Pri tome, u igrama je ostao glavni element zbog kojih ih sve generacije rado igraju – zabava

Tijekom dana volonteri udruge Igranje bit će na raspolaganju posjetiteljima koji će moći odigrati neku od preko 80 različitih igara. Ukoliko želite možete putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, možete osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne u istoimenoj igri, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan ili se pak uputiti u pohod kroz izmišljeni grad-državu Waterdeep u igri Lords of Waterdeep.
Tijekom dana bit će organizirana i dva turnira u igrama X-Wing i Game of Thrones LCG, kao i kviz znanja u stilu popularnih pub kvizova.
Za obitelji s djecom na raspolaganju je i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se moći zabaviti i roditelji.
Bilo da ste početnik ili već zaljubljenik u društvene igre, pozivamo sve na dolazak. Cjelodnevna zabava je zagarantrana.

Cijena ulaznice je 10 kuna po osobi, a obiteljska ulaznica je 20 kuna. Za članove udruge Igranje i njihove obitelji ulaz je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.