Mjesečni horoskop za kolovoz: Čak pet planeta će nam kvariti raspoloženje

Čini se kako nas čeka još jedan izazovan mjesec. Kolovoz 2020 mogao bi biti zanimljiv za mnoge znakove. Saznaj što kažu zvijezde

Bik

Opći pregled

Retrogradnim planetima će se 15. pridružiti i Uran u tvom znaku pa će ih ukupno biti pet, zbog čega svi trebamo imati više strpljenja i živaca. Najbolje bi bilo provesti ovaj mjesec na odmoru; zapravo – cijelu godinu, kad bi to bilo moguće. Uran u tvojoj zoni osobnosti i identitetaod tebe traži analizu onih uzoraka ponašanja i mentalnih struktura, koje moraš prevladati kako bi otišla na sljedeću evolucijsku razinu. Iako će ti biti jasno da nešto moraš mijenjati, Bikovi tome baš i nisu skloni, pa će kod tebe biti određenog otpora i tvrdoglavosti. Također, trebaš paziti na cirkulaciju i zglobove.
Mars je i dalje u zoni podsvijesti (najesen će i on biti retrogradan pa ostaje jako dugo u Ovnu), što te čini veoma nemirnom i frustriranom, s ispadima ljutnje. U poljudoma i obitelji, Merkur se pridružuje Suncu (ovdje su u prva tri tjedna), pa je dobro potražiti mir i odmor s onima koji su ti najbliži. Mladi Mjesec (19.) u istoj zoni, može označavati novu ljubav ili kreativni projekt s kojim započinješ.
Tvoj ljupki vladar Venera ulazi u zonu komunikacija, kraćih putovanja i bliske rodbine (7.), što govori da ćeš biti veoma šarmantna i zavodljiva u kontaktima s okolinom pa je moguće i upoznavanje neke interesantne osobe. 
Merkur i Sunce sele u poljeljubavi, kreativnosti i djece (20., 22.), pa se fokus potpuno prebacuje na te teme, što će ti donijeti priliku za unošenje lijepih emocija u svoj život, kao i pokazivanje svih tvojih talenata.

Mjesečni aspekti

Ono što će te najviše mučiti ovaj mjesec su frustracije koje izviru iz podsvijesti, a sve zbog nemogućnosti ostvarenja dugoročnih ciljeva, možda onih povezanih s inozemstvom ili obrazovanjem. I pravna pitanja nailaze na prepreke, pa bi lako mogla imati izljeve bijesa, koji su kod Bikova stvarno rijetki, ali tada je bolje ne biti pored njih. Sve je vezano i uz dom ili obitelj, no važno je zadržati kontrolu nad egom i svojim reakcijama. Pazi što govoriš, kako ne bi povrijedila najbliže.
Upravo su oni ti koji će ti, kroz razgovore, pružiti najveću podršku. Također, sjedni i smisli alternativni plan kad je riječ o svim privatnim poslovima, jer ćeš u danima od 15. do 19. naći odlična rješenja, o čemu svjedoči i Mladi Mjesec (19.); ovo označava novu fazu, u kojoj si negativnu energiju preusmjerila u konstruktivni cilj.
Venerin ulazak u polje komunikacija otvara vrata upoznavanju zanimljivih ljudi, koje ćeš lako šarmirati ovaj mjesec. Ako si otvorena za spontanu ljubavnu avanturu, aspekt Venere s Uranom u tvom znaku (18.) može jedan neplanirani kontakt pretvoriti u veoma uzbudljive trenutke. No, imaj na umu da to rijetko potraje. Sunce i Merkur prelaze u zonu ljubavi (20., 22.), čime fokus preusmjeravaju na one najljepše teme, ali i kreativne napore. Ipak, s obzirom da još uvijek postoje gore spomenuti problemi i teškoće, postoji opasnost da neke stvari nećeš vidjeti realno, zbog čega možeš imati iluzije u vezi nekog važnog cilja (30.). Provjeriš li sve činjenice i osloniš li se na topli savjet prijatelja, možeš ostvariti napredak. Pripremaš li se za kakav ispit, vrijedi isti savjet. Strasti su jake isti dan, ali pazi da ih držiš pod kontrolom, kako ne bi bilo posesivnih ispada.

Povoljni dani:1.-6., 15.-17., 19., 25., 27., 29. Izazovni dani: 1.-3., 4.-5., 10., 11.-15., 21.-28., 25., 30.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati. 

3/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.