Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Astro prognoza

Mjesec promjena: Što to znači za tvoj horoskopski znak?

Veljača će te potaknuti na razmišljanje u svim područjima života, posebno kad su u pitanju odnosi i prijateljstva. Evo što čeka koji horoskopski znak

vincent-ledvina-bD0sXSND4kA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Vrijeme je za preispitivanje važnih stvari u životu

Zakoračili smo u veljaču, koja je dobar mjesec za sagledavanje onoga što ti u životu ide, a što zaslužuje neko poboljšanje. I dok je (sigurno) okruženje bližnjima uvijek važno, u veljači će biti od presudne važnosti.

Image

Mjesečni horoskop za veljaču: Jedan od najburnijih mjeseci ove godine

Mjesec započinje s Venerom u Vodenjaku, pa očekuj želju za dobrim i čvrstim prijateljstvom. Čak i nešto tako jednostavno kao što je povezivanje s prijateljima preko društvene mreže ostavit će na tebe snažan i nevjerojatan osjećaj.

Ali, nije sve tako bajno: Merkur je u retrogradnosti do 20. veljače, i premda to ne mora nužno značiti loše stvari, natjerat će te da preispitaš neke važne stvari u svom životu.

Osim toga, mladi mjesec 11. veljače natjerat će te da se zapitaš kome je, a kome nije mjesto u tvom najužem krugu. Kome zapravo vjeruješ i gdje točno pripadaš? Mjesec završava punim mjesecom u Djevici 27. veljače, potičući te da pažljivije sagledaš ravnotežu između svog posla i života. Evo što čeka koji horoskopski znak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan: Fokusiraš se na poznanstva i prijateljstva

Vrati svoju moć natrag. Prioritet daješ svemu, od svojih budućih težnji pa do svog osjećaja pripadnosti svijetu, a prijateljstva su ti najvažnija. Iako, vjerojatno ćeš u procesu morati donijeti odluku o trenutnim obvezama. Baci se na posao!

Bik: Sve što imaš ulažeš u karijeru

Preuzmi obvezu. Spremna si za velike poteze i podizanje stvari na sljedeću razinu. Međutim, usred djelovanja prema svojim profesionalnim ciljevima mogla bi osjetiti iznenadnu potrebu za pobunom. Osjećaš li se ugodno sa svojim osjećajem autoriteta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Blizanci: Pripremaš strategiju za sljedeći potez i spremna si na učenje

Ako se odlučiš vratiti na fakultet, započeti tečaj, postati poduzetnica ili otputovati u inozemstvo, veljača će ti pokazati put. Puno se naglašava znanje koje želiš imati u budućnosti, ali u tom bi procesu mogla imati neke sumnje. Dobro razmisli.

Rak: Promišljaš o temeljima svojih ulaganja

Spremna si za pobjedu. Iako bi usput mogla naići na određenu napetost sa svojim kolegama i prijateljima, postoji nešto u što si spremna uložiti - duhovno i/ili financijski - pa ti ne smeta ta buka sa strane, barem zasad.

Lav: Pronalaziš ravnotežu između veze i karijere

Nešto moraš žrtvovati. Iako radiš prekovremeno, kako za svoj profesionalni život, tako i za neke druge bitne stvari, sigurno ćeš iskusiti napetost prilikom donošenja odluka. Zbog toga je od velike važnosti pronaći ravnotežu između karijere i svih bitnih odnosa u tvom životu.

Djevica: Spremna si promijeniti svoju dnevnu rutinu

Razmišljaj izvan okvira. Riješi svoje prioritete. Veljača će te potaknuti da uspostaviš rutinu koja je učinkovita koliko i inovativna. Ako ti se čini da stvari traju duže nego što bi htjela, nemoj gubiti nadu. Usredotoči se na svoju misiju i fokusiraj se na nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Vaga: Vrijeme je za nekonvencionalne strasti

Bila ona kreativna i/ili romantična, astrologija u veljači zapalit će tvoju unutarnju vatru i nadahnuti te da istražiš svoje nekonvencionalne strasti. Međutim, usred strategiranja svoje sljedeće misije, mogla bi naići na određenu napetost kada su u pitanju tvoji bliski odnosi ili suradnje.

Škorpion: Spremna si za izgradnju temelja koje si uvijek htjela

Bilo da si solo ili u vezi/braku, astrologija u veljači istaknut će sve od tvojih unutarnjih iskustava do tvog fizičkog životnog prostora. Iako si visoko usredotočena na uspostavljanje života koji si oduvijek željela, tvoj odnos sa značajnom osobom mogao bi donijeti nepotreban kaos.

Strijelac: Koračaš prema unutarnjoj genijalnosti

Bez obzira zabavljaš li se mišlju da započneš novi hobi ili stekneš novu vještinu, veljača će ti pružiti potrebne alate za to. Međutim, usred svog tog mozganja i nekih svakodnevnih obveza, teme koje se vrte oko tvoje svakodnevice mogu postati izazovne.

Jarac: Planiraš osvajanje svijeta

Novac je himna uspjeha, zar ne? Osim što ćeš se usredotočiti na svoj poslovni plan, veljača će istaknuti sve, od tvojih financija do tvog osjećaja sigurnosti, i možda te potaknuti na revoluciju u ovom području tvog života. Poniznost je ključna; nemoj dopustiti egu da prevlada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Vodenjak: Zakoračila su u svoj najveći galaktički potencijal

Reflektori su na tebi, i ti to znaš. Sretan rođendan i sretan ti solarni povratak. Veljača će rasvijetliti potencijal tvoje izvanredne suštine i jedinstvenog identiteta. Na tamnoj strani, međutim, moglo bi biti problema na kućnom terenu, pogotovo ako postoji napetost i neslaganja u obiteljskom području.

Ribe: Fokusiraš se na sebe, ali teže je no inače

Udahni duboko. S planetima koji osvjetljavaju tvoju osamljenu 12. kuću predaje, mogla bi osjećati potrebu da napraviš korak unatrag i povučeš se iz svakodnevne monotonije. Iako, usred pronalaska zena, provođenja vremena na društvenim mrežama i druženja s bližnjima, mogli bi i razmišljati o novom početku.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.