Budi najbolja verzija sebe.

Kinezi vjeruju da ove četiri boje privlače obilje novca: Saznale smo koje su to boje

Svaka boja ima svoju posebnu energiju i vibraciju koje mogu privući različite stvari kao što su ljubav, novac, zdravlje i još puno više toga, a prema kineskim vjerovanjima, četiri su boje koje privlače obilje bogatstva

Ako si se ikad pitala koja je boja najbolja za privlačenje novca, imamo odgovor, a jedan od najboljih načina da u svoj život uneseš malo novca jest bojama koje nosiš na sebi. Svaka boja ima svoju posebnu energiju i vibraciju koje mogu privući različite stvari kao što su ljubav, novac, zdravlje i još puno više toga, a prema kineskim vjerovanjima, četiri su boje koje privlače obilje bogatstva. 


Iako je istina da je novac korijen svakog zla, postoji potreba za novcem u gotovo svemu što radimo i svemu što nam je neophodno za život. Naši domovi, hrana, plin, odjeća, računi - sve to ima svoju cijenu i zato nam je novac prijeko potreban. 

Istina je, pak, da nikome nije potrebna pretjerana količina novca. Ako u svoj život želiš privući novac, moraš biti skromna, realna i ne tražiti preveliku količinu, a to je prvi korak. Sljedeće što trebaš učiniti jest u svoj dom unijeti stvari koje će odraditi sav posao, a tu će ti pomoći feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem, na način da privučeš pozitivnu životnu silu u svoj dom i svoj život kako bi osigurala sreću cijeloj obitelji.


Budi najbolja verzija sebe.

(Foto: Pexels)


Crvena, žuta, narančasta i zlatna boja prema kineskom su vjerovanju te koje privlače novac, a bez obzira odlučiš li ugraditi ove boje u svoj ormar, u svoj dom ili kao novu boju noktiju, zasigurno ćeš osjetiti vibraciju tih boja.1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.