Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Utjecaj Venere na ljubavni život

Tko voli flertati, a tko traži istinsku ljubav? Evo što položaj Venere govori o tvom ljubavnom životu

Na naše ponašanje u ljubavnim odnosima može utjecati naš horoskopski znak, ali i u kojem znaku se nalazi Venera u trenutku tvog rođenja. U nastavku pogledaj što tvoj znak Venere govori o tvom ljubavnom životu

venera-horoskoo.jpg
Foto: Pexels

Bilo da si u sretnoj vezi već dulje vrijeme ili se osjećaš izgubljeno po pitanju ljubavi i žudiš za time da pronađeš nekoga koga ćeš voljeti, sigurno želiš naučiti ponešto o tome kako se ponašaš u ljubavnim odnosima, a osim iz svog horoskopskog znaka, to možeš saznati i iz položaja Venere. Svatko od nas ponaša se drugačije kada je zaljubljen. Na to može utjecati horoskopski znak, ali i položaj Venere u određenom horoskopskom znaku.

Image
Što otkriva o tebi?

Saznaj kojoj natalnoj karti pripadaš u astrologiji - dnevnoj ili noćnoj

Venera je planet odnosa, vrijednosti i novca. Ovaj planet, nazvan po božici ljubavi, seksa i ljepote, simbolizira ljubav i naš odnos prema okolini i drugim ljudima, a ako znaš u kojem je horoskopskom znaku u natalnoj karti tvoja Venera, bit će ti lakše razumjeti kako se ponašaš u vezama. Venera u natalnoj karti može biti u bilo kojem od 12 znakova, ovisno o datumu, vremenu i mjestu rođenja, a u kojem je znaku tvoja Venera saznat ćeš ako pogledaš na svoju natalnu kartu, primjerice možeš pogledati ovdje.

Jednom kada to saznaš, u nastavku pogledaj što tvoj znak Venere govori o tvom ljubavnom životu.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.