Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pun padova i preokreta

Kad kola krenu nizbrdo: Pripazi! Najnesretniji mjesec za svaki horoskopski znak

Koji mjesec će biti posebno izazovan za Ribe, a za koga je bolje da se ovih dana kloni važnih odluka? U nastavku otkrivamo koji je mjesec ove godine najnesretniji za svaki znak

soroush-karimi-p299MjaW-EM-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Svaka godina ima svoje uspone i padove, a zvijezde ne predviđaju samo lijepe trenutke. Ovisno o tvom znaku, u nekim bi te trenucima mogla pratiti loša sreća, a kako bi se znala na vrijeme pripremiti za neočekivane prepreke ili kaos na poslu, u nastavku otkrivamo koji je mjesec tvoj nesretni.

Kome će krenuti nizbrdo u kolovozu, a tko će naići na privatne probleme u studenom?

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan – listopad

Ovnovi, za vas će 2023. biti godina u kojoj ćete doživjeti vrtlog različitih emocija – i privatno i poslovno. U prvoj polovici godine mogla bi uživati u financijskom obilju, ali zato bi ti tijekom listopada na put mogle stati neke neočekivane prepreke. Pripremi se na to da bi će ti neke loše vijesti ujesen poremetiti planove. Tada se ne preporučuje donošenje važnih odluka.

shimmer fallback

Bik – travanj

Ove ćeš godine 'procvjetati' poslovno, ali to neće proći bez nekoliko poteškoća. U travnju ćeš nastojati izbjeći sve rizike pa ćeš se držati rutina. No, travanj je mjesec u kojemu ćete pratiti stres i nervoza.

shimmer fallback

Blizanci – studeni

Blizanci će u 2023. imati velikih ambicija, ali će putem izgubiti sebe. Bit će im teško kombinirati posao i privatni život, a sve bi moglo eskalirati u studenom. Tad bi mogla osjetiti zamor i poželjeti se odmaknuti od svih. Zato je važno da na vrijeme misliš o sebi i svojim granicama.

shimmer fallback

Rak – prosinac

2023. je za Rakove puna prilika. Teško je izdvojiti jedan mjesec u kojem ti neće polaziti za rukom jer tebe u ovoj godini prati sreća. U prvoj polovini godine će ti krenuti u svim aspektima i moguće je da ćeš tada upoznati nekog s kim ćeš se zbližiti. Ljetni mjeseci bit će ti pak prilika za profesionalna priznanja, posebno kolovoz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Međutim, tek bi krajem godine mogla procesuirati što si sve postigla zbog čega ćeš se u prosincu poželjeti uvući u 'ljušturu' i odmaknuti od svega. Pred kraj godine mogla bi postati posebno emotivna i prevrtljivog ponašanja.

shimmer fallback

Lav – veljača

I za Lavove bi ovo mogla biti dobra godina. Odnosi bi ti se mogli zahuktati te bi se mogla zbližiti s nekom posebnom osobom. Ali veljača bi ti mogla pomrsiti planove. Tad bi mogla doživjeti pravu ljubavnu sapunicu – u njom bi ti mogla biti ta koja će se poželjeti vratiti bivšem ili ćeš se pak 'zakačiti' s novom ljubavi. Budi oprezna i dobro promisli o svojim postupcima.

shimmer fallback

Djevica – kolovoz

2022. za Djevice je bila užurbana godina, no čini se da će ova biti puno mirnija. Prvi mjeseci sjajna su prilika za isplanirati godinu, no retrogradni Merkur u tvom znaku u kolovozu bi te mogao usporiti i 'vratiti' korak unutrag. Svi planovi mogli bi ti otići u nepovrat.

shimmer fallback

Vaga – rujan

Ova bi te godina mogla staviti na kušnju. Sve bi ti se moglo okrenuti naglavačke. Početak godine bit će ti miran, posebice u ljubavnom i poslovnom pogledu. No, postoji mogućnost da će tvoji planovi biti veći od tvojih mogućnosti i da ćeš se odlučiti za preveliki zalogaj. Zbog toga bi se mogla osjećati kao da su ti ruke vezane i kao da ti ništa ne ide po planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpion – svibanj

2023. bit će značajna za Škorpione, no pripremi se na nekoliko obrata. Najkaotičniji mogao bi ti biti svibanj kad bi mogla doživjeti drame u svom privatnom životu i osjetiti kao da se nemate kome obratiti.

shimmer fallback

Strijelac - srpanj

Strijelci će ove godine doživjeti osobne trijumfe i pobjede. Ali prvo će se morati suočiti sa stvarnošću. Izgledat ćeš kao da si bezbrižna, ali zapravo ćeš doživljavati neka unutarnja previranja. Najgore vrijeme za strijelce mogao bi biti srpanj jer bi ti mogla 'puknuti' ljubavna prilika, a i financije bi mogle biti tijesne pa pazi kako i na što trošiš.

shimmer fallback

Jarac – siječanj

Iako Jarčevima obično ide u siječnju, ovih bi dana mogli uzeti preveliki zalogaj pa se osjećati 'istrošeno' i umorno. Savjetuje im se da krenu polako i da izbjegavaju velike odluke na početku godine. No, već bi ti za dva tjedna moglo krenuti, i to pod utjecajem Merkura.

shimmer fallback

Vodenjak – lipanj

Dobre vibracije pratit će Vodenjake uoči Valentinova, no početkom ljeta sve bi moglo krenuti nizbrdo. Možda ćeš u lipnju osjetiti da ne znaš kako vladati svojim emocijama i kako se izboriti s neočekivanim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe – ožujak

Ribe, nakon dugo vremena, 2023. jedna je od obećavajućih, ali i najizazovnijih godina. Ožujak bi te mogao transformirati jer bi te Saturn mogao potaknuti na osobni rast. Taj će mjesec biti i najsretniji i najnesretniji jer će donijeti velike oscilacije. Taj će ti prijelaz biti težak, no uspjet ćeš ga prebroditi.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.