Budi najbolja verzija sebe.
Astro svijet

Prijatelji zauvijek: Otkrij s kojim znakovima se najbolje slažeš

Prijatelje sigurno ne biramo prema horoskopskom znaku, ali sigurno s nekim znakovima imamo neke tajne veze

Jesi li ikada primijetila da je većina tvojih prijatelja rođena u isto doba godine? Ovo je podsjetnik svemira da astrološka kompatibilnost nije samo romantična ideja, nego da postoje srodne duše. Postoji nekoliko načina na koje možeš iskoristi astrološku kartu i otkriti o kojim znakovima se radi.

Najjednostavnija metoda? Potraži ljude koji imaju isti astrološki element kao i ti. Znakovi su podijeljeni u četiri kategorije u kojim se nalaze po tri znaka, a vezani temperamentom: vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac), zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac), zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak) ) i vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe). Kako ističe astrologinja Rachel Lang ističe, znakovi sličnog polariteta imaju tendenciju da se dobro međusobno povežu.

"Zračni znakovi dobro se slažu s vatrenim znakovima jer su to znakovi koji imaju više yanga odnosno energije koja je više usmjeren prema van. Zemljani i vodeni znakovi yin, usmjereni prema unutra te se međusobno povezuju", kaže Lang.

Budi najbolja verzija sebe.

Njezin drugi savjet je da pogledaš koji znak vlada u 11. kući u tvojoj natalnoj karti. "Jedanaesta kuća predstavlja naše društvene mreže i prijateljstva. Ako želiš saznati više o ljudima koje privlačiš ili s kojim bi se znakovima mogla slagati, pogledaj koji znak koji vlada tvojom 11. kućom u natalnoj karti", objašnjava Lang.

U nastavku Lang objašnjava koji znakovi se najbolje slažu i čemu je tajna njihovih dobrih odnosa.

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.