Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Oluja na obzoru

Ljubavni brodolom? Ovi horoskopski znakovi mogli bi do kraja svibnja ostati solo

Ovog proljeća zvijezde nemaju najbolju lošu ljubavnu prognozu za 3 znaka - moguće je da će u ljeto uploviti kao samci

profimedia-0576905518.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Proljeće je vrijeme kad sve cvijeta, romansa je u zraku, savršeno je vrijeme za ljubav - ili ipak ne? Nekima će, čini se, baš ovo proljeće donijeti ono suprotno - kraj veze i potencijalno slomljeno srce.

shimmer fallback

Ali, iako prekidi nikome ne sjedaju lako, obično kraj znači i novi početak, a zvijezde ti poručuju kako se sve, pa i ovo, događa s dobrim razlogom. Ovoj ljubavi očito nije 'bilo suđeno', a neke od veza koje će uskoro doći svome kraju čak su bile i toksične.

Image
Čelični znakovi Zodijaka

Nesalomljivi: 3 horoskopska znaka koji nakon pada ustanu i vraćaju se još jači

Osim toga, proljeće je vrijeme za optimizam i novu nadu - a to znači da će se za ove znakove nakon oluje sasvim sigurno ponovno jasno zasjati sunce. Jer proljeće nam stalno iznova dokazuje upravo to: nakon svake kiše neminovno dolazi sunce. Zato, čak i ako si pripadnica ovih znakova, nemoj dozvoliti da se crni oblak nadvije iznad tvoje glave i pokvari ti raspoloženje - možda te već do kraja godine čeka nova uzbudljiva ljubavna priča. Evo koja 3 znaka, čak 2 zračna i 1 vatreni, imaju najviše šanse ostati samci već ovog mjeseca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Blizanci

Ako si pripadnica zračnog ovog znaka, moguće je da ćeš uskoro ostati sama, a taj se status neće promijeniti sve do kraja godine. Naime, 2022. baš i nije naklonjena Blizancima po pitanju ljubavi. Zato, ako si se nadala da ćeš se ubrzo ponovno zaljubiti, prognoze baš i nisu sjajne - skora romansa nije nešto što zvijezde imaju u planu za tebe. Ipak, ne znači da ćeš biti nesretna. Zapravo, život samca dobro će ti činiti i iskoristit ćeš ovo vrijeme za rad na sebi. Kad iduće godine na tvoja vrata pokuca nova ljubav, bit ćeš spremna i u vezu ćeš ući neopterećena teretom iz prošlosti.

shimmer fallback

Lav

Ova godina naprosto nije godina za veze kad su velike mačke Zodijaka u pitanju. Zvijezde kao da su za Lava na nebu ispisale golemi neonski znak na kojem piše: SOLO. Tako će Lavovi, ako još nisu, ubrzo doživjeti prekid veze. Razlog može ležati u želji Lava da bude samostalan i u tom slučaju kraj ljubavi neće ga previše pogoditi. Ako će pak Lav biti onaj koji je ostavljen (da, ove godine čak i to je moguće) patiti će njegov lavovski ponos, Zvijezde mu savjetuju da se fokusira na karijeru ili duhovni napredak i introspekciju pa bi nepovoljno razdoblje za ljubav uskoro trebalo proći.

shimmer fallback

Vodenjak

Kako je krenulo, jasno je da 2022. općenito neće biti jako dobra godina za Vodenjake - tako su se jednostavfno posložili planeti. Vodenjaka očekuje mnogo glavobolje i brige, a dio ovih tegoba bit će uzrokovan i problemima u ljubavnom životu. Vrlo je velika mogućnost da će već do kraja mjeseca doći do velikog ljubavnog brodoloma, ali to za Vodenjake neće biti iznenađenje: da je ovaj brod izgubio kompas osjećaju već neko vrijeme. Srećom, za većinu osoba rođenih u ovom zračnom znaku biti sam ne predstavlja nešto što je nužno loše, Vodenjaci uživaju u slobodi i vremenu za sebe. Osim toga, već prema kraju godine za Vodenjake se otvara mogućnost da će u njihov život ušetati nova osoba koja će probuditi njihov interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.