Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Više štete nego koristi

Poznaješ li takve? Ova 4 horoskopska znaka sklona su upadati u loše veze

Toksičnih veza bolje se kloniti jer ti štete, no neki u njima ostaju pod svaku cijenu. Ova četiri horoskopska znaka konstantno privlače toksične partnere...

kalisa-veer-YmRoi6NrPL0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Toksična veza donosi više štete nego koristi. Iako je tvoja veza nekad davno bila pozitivna, poticajna i puna obostranih osjećaja, s vremenom si shvatila da to više nije tako. Stalno su mu na meti kritika, pokušava te kontrolirati i manipulirati tobom. U njegovom ti društvu jednostavno više nije nije ugodno - i to ti je dovoljan znak da ne trebaš ostati u toj vezi. Jer je, kao što mu ime govori, taj odnos otrovan i bolje ga se kloniti.

No, problem postaje kad dobiješ osjećaj da su loši frajeri i toksične veze jedino što privlačiš. Astrologija tvrdi da neki horoskopski znakovi imaju tendenciju upadati u loše veze.

shimmer fallback

Nalazi li se među njima i tvoj znak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jarac

Za Jarčeve se često tvrdi da su romantičari te da tragaju za stabilnom vezom. Astrologija kaže da pritom ulaze u zamku jer susreću dominantne partnere kojima se podvrgavaju i u njima traže potvrdu za sve. To naravno ne trebaš činiti niti trebaš pristajati na takav odnos, no ako je vjerovati horoskopu, Jarčevi se boje biti sami i pod tu cijenu će pristajati na kakvu god vezu.

shimmer fallback

Lav

Iako se Lavovi opisuju kao neovisni, neke osobe pod ovim horoskopskim znakom bit će previše emocionalno osjetljive i skloni prebrzom vezivanju. U partneru traže rame za plakanje, odnos promatraju kroz ružičaste naočale i odgovornost za sebe nesvjesno prepuste drugome. To ih može koštati.

shimmer fallback

Strijelac

Osobe pod znakom Strijelca prijateljski su nastrojene i otvorene za nova iskustva. Lako ulaze u odnose, a nerijetko privuku potpuno krivu vrstu osobe. Iako to nisu željeli, Strijelci su se skloni naći u kontrolirajućem odnosu kojim, na kraju dana, nisu zadovoljni. No, to shvate prekasno ili traže opravdanja za nedostatak poštovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpion

Škorpionke su kažu astrolozi, sklone tražiti dominanantnog partnera koji bi ih ohrabrivao i preuzeo dio odgovornosti. Tako zapravo traže vođu, a ne partnera što rezultira toksičniom odnosom. Tu partnerovu kontrolu Škorpion je, kao i ova tri ostala znaka, sklon poistovjećivati s ljubavlju i brigom. A to nije ljubav niti je briga.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.