Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ne odustaju lako od ljubavi

Ljubitelji braka: Ovi znakovi imaju najveće šanse vjenčati se više puta

Iako to ne mora biti u potpunosti točno, neke statistike pokazuju da su određeni horoskopski znakovi skloni vjenčati se više puta. U nastavku saznaj nalaziš li se ti ili tvoj partner među njima

pexels-leah-kelley-540522.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Postoje horoskopski znakovi koji se žele vjenčati samo jednom, postoje i oni koji bježe od braka. Svaki znak ima neke karakteristike po kojima se donekle može zaključiti kojoj kategoriji pripada. Kao i sve u životu, nije samo karakter zaslužan za uspjeh ili neuspjeh ljubavi, to je kombinacija raznih okolnosti, ali najvažnija je (ne)posvećenost partneru i vezi.

Image
Imaju druge prioritete

Ljubav na distanci: Horoskopski znakovi koji ne obraćaju dovoljno pažnje na supružnike ili partnere

U trenutku vjenčanja gotovo svi pomisle kako je to njihova konačna destinacija, ali to se ne pokazuje uvijek tako. Svaki potencijalni brak može završiti razvodom, ako obje strane ne ulažu svoj trud.

shimmer fallback

Neki će nakon razvoda zauvijek odustati od ljubavi, a neki će, iako se čini zastrašujuće - objeručke prihvatiti novu priliku. U nastavku otkrij koji horoskopski znakovi su voljni pokušati graditi svoju bračnu sreću po drugi, pa čak i treći put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Vodenjak

Vodenjak je horoskopski znak koji nije pretjerano oduševljen idejom braka, ali svom partneru će pružiti puno razumijevanja. No, nije sve tako idilično jer Vodenjaci zahtijevaju određeni element prostora i slobode na koje nije svatko spreman. Ovaj zračni znak u braku se brzo počinje osjećati sputano što ga lako navedi da podigne papire za razvod. Vjeruje u drugu šansu stoga, ako imaš Vodenjaka koji se spreman drugi put vjenčati - smatraj da je vaša veza jako snažna.

shimmer fallback

Škorpion

Škorpioni su skloni varanju bez obzira koliko je njihov partner odan ili posvećen vezi. Teško se odupiru uspoređivanju svog partnera s drugima što ih navodi na preispitivanje svoje odluke. Zbog toga se u jednom trenutku odaju nevjeri, što naravno, dovodi do konačnog raspada njihovog braka. Ali, to ih ne zaustavlja u namjeri da se ponovo vjenčaju, ali pitanje je koliko će drugi brakovi biti uspješni.

shimmer fallback

Lav

Lav je vatreni znak zodijaka koji voli biti zaljubljen. Bilo da je riječ o krizi srednjih godina koja donosi razvod na njihovom putu ili smrti supružnika koja ih tjera da razmisle o drugom partneru; oni su uvijek igra za dovesti tu posebnu osobu u svoj život. Lav stalno traži potvrdu i ljubav od svojih partnera, zbog čega ne ostaju dugo samci i sigurno će se vjenčati više puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba karakterizira osjećajnost i romantična priroda pa se zbog toga lako čini kao da su idealan materijal za brak, no sklone su i rastavi, ali im nije isključena opcija da stanu drugi put pred oltar.

shimmer fallback

Ovan

Ovaj vatreni znak je strastven i energičan kada je u pitanju ljubav, a ako njihov prvi brak završi iz bilo kojeg razloga, Ovan će vjerojatno preuzeti odgovornost i svoju sreću pronaći s drugim partnerom.

shimmer fallback

Bik

Ovi horoskopski znakovi su otvoreni za ljubav, a prioritet im je osnovati veliku i sretnu obitelj, a ako im se dogodi ljubavni krah, ne prestaju vjerovati u ljubav već dapače, spremni su pokušati drugi put.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.