Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Neće im svanuti sunce

Završava retrogradni Merkur, ali ova tri znaka i dalje će imati težak mjesec

Napokon ćemo ga se riješiti! Retrogradni Merkur završava svoj ciklus 3.6., a iako će to mnogima izmamiti osmijeh na lice, postoje i oni kojima to neće baš puno pomoći kod nedaća koje ih čekaju u lipnju.

atikh-bana-FtBS0p23fcc-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Retrograni Merkur mnogima je najgora noćna mora. Svi znamo da je to razdoblje poteškoća u komunikaciji, otežanog poslovanja, stalnih sukoba i nesporazuma, pa stručnjaci savjetuju da ta četiri mjeseca u godini, koliko moramo preživjeti retrogradni hod Merkura, mirujemo i povlačimo se u sebe – jer čim Merkur krene u svoj direktan hod sve će biti puno lakše.

Kako retrogradni Merkur upravo završava svoj retrogradni hod 3.lipnja, mnogi će ljudi odahnuti i osjetiti novi nalet svježine, poleta i vitalnosti, a sve ono što im do neki dan nije polazilo od ruke odjednom će se posložiti samo od sebe. No, neće baš svi biti te sreće. Naime, astrolozi upozorovaju da u lipnju tri horoskopska znaka i neće baš predahnuti kada je riječ o problemima – već upravo suprotno. Pojedinci bi tako mogli osjetiti još teže breme na svojim plećima, a to što se Merkur maknuo iz retrogradnog hoda neće im niti malo olakšati situaciju, već će se neke neugodne okolnosti potencijalno samo još više intenzivirati.

Dakle, u nastavku saznaj koja će to tri horoskopska znaka doživjeti lipanj kao apsolutno najgori mjesec u godini. Nadamo se da nećeš i samu sebe pronaći na popisu, no ako to i bude slučaj, znaj da je sve prolazno, pa i lipanj i njegova za tebe nepovoljna astrološka slika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Lav

Lavovi, koji su obično motivatori u društvu, ovog mjeseca neće imati snage – za ništa. Osjećat će se mentalno iscrpljenima, umornima i bezvoljnima, a mnogi će se susresti i s problemima u odnosima. Bilo da se radi o svađama s partnerima, bilo da se radi o razmiricama s prijateljima, horoskopski Lavovi u lipnju morat će zauzdati svoj ego kako bi spasili odnose s ljudima koji su im važni, a morat će se suočiti i s psihičkim problemima i mentalnim zamorima koje osjećaju već duže vrijeme. No, iako se sve ove okolnosti isprva mogu činiti jako neugodnima, zapravo su prilika da Lavovi uzmu odmak od svojih aktivnosti, napune baterije i sami sa sobom razriješe probleme i nedoumice koje ih muče. Odlična je ovo prilika da shvate što žele i što je uistinu važno. No, takve lekcije nikad nisu lagane, pa tako neće biti ni ove ovog mjeseca.

shimmer fallback

Jarac

Uvijek pragmatični Jarčevi neće biti baš najbolje volje tijekom lipnja. Naime, horoskopski Jarčevi početkom lipnja ući će u četveromjesečni period propitivanja vlastitih financija i profesionalnih odluka, a s obzirom da je ta sfera iznimno bitna svakom Jarcu, sve nedoumice koje se vežu uz novac jako ih opterećuju. Jarčevi stoga mogu očekivati dosta stresa po tom pitanju, a u lipnju im se pruža odlična prilika da shvate na što točno troše novac i na koji bi ga način mogli racionalnije raspodjeliti. Jesu li toliko štedljivi da si nisu dali za pravo uživati u plodovima svog rada? To je svakako mogućnost o kojoj Jarci trebaju razmisliti ovog mjeseca i stvoriti neke nove, zdravije navike.

shimmer fallback

Vodenjak

Vodenjaci će se u lipnju morati suočiti s time kako su proteklih mjeseci ili godina reprezentirali sami sebe u javnosti. Bilo da su bili bezobrazni ili pretjerano opušteni s nekime tko im je nadređen, bilo da nisu iskazali dovoljno poštovanja ljubavnom partneru – sada će sve to doći na naplatu. Osim što će morati propitati svoje postupke i ponašanje prema drugima, isto tako horoskopski će Vodenjaci morati sagledati osobne granice koje sami postavljaju i prema sebi. Trude li se biti nešto što nisu, šire li lažnu sliku o sebi i jesu li izgubili pojam o tome tko su oni zapravo? Takva pitanja mučit će ih cijeli mjesec, no, možda će u konačnici doći i do nekih važnih spoznaja o samima sebi i svom karakteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.