Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
19. svibnja

Stiže nam Crni Mjesec: Vage čeka velika kupnja, a Djevice će okrenuti novi list

Kako se Sunce i Mjesec spajaju u znaku Bika, prioriteti će za sve horoskopske znakove biti slični - briga o sebi, uživanje i zadovoljstvo. Međutim, na svaki će znak ovaj mladi Mjesec utjecati drugačije i donijeti neke velike promjene.

profimedia-0589383632.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon vrlo kaotičnog retrogradnog Merkura i sezone pomrčina, 19. svibnja stiže nam i mladi Mjesec u Biku, poznatiji kao Crni mjesec.

Sezona Bikova obično je vrijeme u kojemu je puno lakše pronaći opuštenost i komfor, ali ove godine, ono što je nekoć bilo pouzdano i dosljedno više nije u zraku. Međutim, sada kada se Merkur ponovno kreće naprijed i sezona pomrčina je završila (za sada), nadolazeći Crni mjesec u svibnju 2023. obnavlja želju svakog horoskopskog znaka za užitkom i zadovoljstvom.

Image
Mjesečna prognoza

Mjesečni horoskop za svibanj 2023. - pripremi se za neke neočekivane promjene

Kako se Sunce i Mjesec spajaju u fiksnom zemljanom znaku Bika ovog mjeseca, svaki će horoskopski znak biti potaknut da preusmjeri svoj fokus na uključivanje senzualnosti, zadovoljstva i uživanja u svom svijetu. Pod vladavinom Venere, svibanjski Crni mjesec poziva nas da uživamo u finijim stvarima u životu, a nakon intenzivne pomrčine u znaku Škorpiona, službeno je vrijeme da se počastimo - što u metaforičkom, a što u doslovnom smislu te riječi.

shimmer fallback

Budući da nadolazećim mladim Mjesecom vlada Venera u Raku, svaki znak je pozvan da iskoristi svoje intuitivne želje. Što ti intuicija govori da ti je potrebno? To može biti i nešto jednostavno poput obroka koji te vraća u djetinjstvo, čitanja omiljene knjige ili gledanja nove serije. Kako god odlučiš usmjeriti svoje potrebe, osjetit ćeš hrabrost dopustiti svojim osjećajima da te vode.

Evo što svaki horoskopski znak može očekivati tijekom Crnog mjeseca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Novi počeci se odvijaju u tvojoj drugoj kući novca i resursa, i to na najbolje načine. Kada je riječ o tvojim stvarima i imovini, tražiš mnogo dosljednosti i udobnosti - a kako se Sunce i Mjesec spajaju u Biku ovog mjeseca, čeka te novi početak u ovom području. Možda ćeš se naći u luksuznoj kupnji ili osiguravanju dodatnih resursa koji će ti dugoročno koristiti. Sad je vrijeme da se osloniš na opipljivu stranu života, jer će ti sigurno donijeti mnogo zadovoljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Bik

Ovog svibnja doživjet ćeš obnovu oko svog identiteta i samoizražavanja kako se razvija mladi Mjesec. Ovaj Mladi mjesec usmjerava tvoje potrebe na zadovoljstvo, stoga se svakako počasti. Kao nekome kome je prioritet redovito uživanje, ovaj mladi Mjesec samo će pojačati tvoju želju da uživaš u opipljivim stranama života. Idi na manikuru ili se počasti finom večerom - sve što ti omogućuje da daš prioritet vlastitom zadovoljstvu.

Blizanci

Ovog mjeseca, načini na koje puniš baterije doživljavaju trenutak obnove kada nastupi mladi Mjesec. Iako je ova energija mnogo sporija i opuštenija od one koja ti je obično ugodna, daje ti priliku da se smiriš i opustiš. Ovo je dan da budeš pomalo asocijalna - savršeno vrijeme da se malo odmoriš prije nego počne tvoja sezona.

Rak

Sunce i Mjesec spojit će se 19. svibnja u Biku, pokrećući nove početke u tvojim prijateljstvima i društvenim grupama. Tražiš puno sigurnosti i zadovoljstva kroz svoje veze s drugima, a ovaj mladi Mjesec je prilika da se osloniš na odnose u kojima se osjećaš najljepše i najugodnije. Ovaj dan mogao bi označiti početak nove veze ili bi moglo biti vrijeme za druženje s dugogodišnjim prijateljem. U svakom slučaju, 19. svibnja fokus je na druženju!

Lav

Kako se Sunce i Mjesec spajaju u Biku 19. svibnja, novi počeci počet će se odvijati u tvojoj karijeri i profesionalnom svijetu koji će staviti fokus na tvoje zadovoljstvo i uživanje. Važno ti je da tvoj posao bude zadovoljavajuć i ugodan, a ovaj Mladi mjesec je savršeno vrijeme da razmisliš o tome kako se možeš osloniti na zadovoljstvo koje dolazi kad je u pitanju tvoja karijera. Sada je vrijeme da se baciš na novi poslovni pothvat, potragu za novim poslom ili kreativnu potragu na trenutnom poslu - sve što ti omogućuje da pronađeš užitak u svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Djevica

Mladi Mjesec u Biku 19. svibnja označit će nove početke oko tvojih trenutnih sustava vjerovanja i pogleda na svijet. Ovo je vrijeme da okreneš novi list, posebno kada je u pitanju tvoja perspektiva. Ako si željela ozbiljno prihvatiti se novog posla, tečaja ili učenja neke nove stvari novom studiju, pa čak i rezervacije putovanja u inozemstvo, sada je prilika za to. Uvijek tražiš nove načine da se osjećaš prosvijetljeno, a ovaj mladi Mjesec je tvoj trenutak da se posvetiš zadovoljavajućem novom načinu života.

Vaga

Ovog mjeseca, dok se Sunce i Mjesec spajaju u znaku Bika usmjerenom na zadovoljstvo, novi počeci će se početi odvijati u tvojim zajedničkim resursima i imovini. Možda ćeš se odlučiti za neku veliku kupnju ili razmišljati o ulaganju u dugoročnu sigurnost u budućnosti otvaranjem novog bankovnog računa, štednje ili mirovinskog plana. Ovo također može biti vrijeme da podijeliš odgovornosti s drugom osobom koja je zainteresirana za izgradnju budućnosti s tobom - planiranje ugodnije budućnosti sada ti je glavni cilj.

Škorpion

Kako se Sunce i Mjesec spajaju u Biku, tvoje će romantične veze doživjeti novi početak usredotočen na trajno zadovoljstvo. Nakon užurbanog travnja, ovaj mladi Mjesec dopušta ti da okreneš novi list u svojim odnosima i stabilnoj, intimnoj vezi. Sada je vrijeme da se osloniš na svoje odnose s drugima, nemoj se bojati!

Strijelac

Tvoje navike i rutine obnavljaju se 19. svibnja, kada nastupa mladi Mjesec u znaku Bika. Razmisli kako prakse kojima se svakodnevno baviš utječu na tebe i ako su im potrebne neke prilagodbe, slobodno to učini sada. Režimi su zamišljeni da budu ugodni, stoga budi sigurna da u svoj svakodnevni život uneseš trenutke zadovoljstva, bez obzira koliko ti trenuci bili mali. Dopusti sebi da uživaš u svojoj omiljenoj hrani ili da si pripremiš toplu kupku nakon dugog dana - baš sve male stvari koje ti život čine malo slađim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jarac

Dana 19. svibnja, Sunce i Mjesec spojit će se u Biku, dovodeći za to kako doživljavaš radost i zadovoljstvo u prvi plan. Ovaj mladi Mjesec je prilika da daš prednost svom zadovoljstvu, a da ne moraš raditi na njemu - stoga se slobodno počastiš kako god želiš. Otiđi na spoj, prijavi se na tečaj kuhanja ili idi s prijateljicom na kušanje vina. Sve što daje prednost zadovoljstvu i smanjuje stres. Potrebno ti je!

Vodenjak

Dok se Sunce i Mjesec ovog mjeseca susreću u znaku Bika usmjerenom na ugodu, fokus će biti na novim početcima i promjenama u tvom domu i obiteljskom životu. Ovo bi mogao biti trenutak da razmisliš o tome kako možeš povećati razinu zadovoljstva koju doživljavaš iza zatvorenih vrata. Bilo da je u pitanju mini renovacija doma, promjena u dinamici s partnerom kod kuće ili čak promjena adrese prebivališta, idealno je vrijeme da razmisliš kako se možeš još bnolje osjećati se u svom domu i prostorijama u kojima najviše boraviš, kao i s ljudima s kojima živiš.

Ribe

Ovog mjeseca, mladi Mjesec u znaku Bika uvodi nove ideje, mišljenja i perspektive u tvoj svijet kojima je prioritet tvoje osobno zadovoljstvo. Ti si osoba koja duboko uživa u dijeljenju znanja s onima oko tebe, a u ovom ćeš razdoblju biti ponukana da se uključite u neke rasprave upravo oko ovih tema. Također bi se mogla upustiti u učenje neke nove stvari ili hobija - sve što pobuđuje tvoj interes, ali ti i omogućuje da se opustiš i smanjiš stres.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.