Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Seksi prognoze

Seks u 2023.? Svaki horoskopski znak imat će svoje avanture

Astrologija ima predviđanja za svaki segment života, a što će se događati svakom znaku u seksualnom životu možeš otkriti u našem članku. Četiri retrogradna Merkura u 2023. će jako utjecati na svaki znak, ali i druga kretanja planeta

BeFunky-collage (2).jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Astrologija najavljuje velike promjene u novoj godini zbog određenih kretanja planeta. Saturn 7. ožujka ulazi u Ribe i stvara obilje u seksu (ponekad se čak i gube granice), transformacijski Pluton ulazi u idealističkog Vodenjaka od 23. ožujka do 11. lipnja i potiče pronalaženja autentičnosti u spavaćoj sobi, a Jupiter 16. svibnja ulazi u znak Bika donoseći energiju "sporog sagorijevanja" u seksu. Osim toga, Venera, Saturn, Jupiter i Pluton će biti retrogradni u ovoj godini što donosi priliku za razmišljanje, preispitivanje i ako je potrebno preusmjeravanje strasti.

Dogodit će se i četiri pomrčine koje će donijeti sudbinske pomake u proljeće i jesen, otvarajući nove cikluse samootkrivanja u ljubavi, seksu i vlastitom zadovoljstvu. No istovremeno će poticati na otpuštanje nepotrebnog.

Image
Što ti predlažu zvijezde?

Novogodišnja odluka za svaki horoskopski znak: Tko treba upisati tečaj, a tko više spavati?

Sva ova kretanja, ali i drugi događaji na nebu potaknut će ljude da budu sebičniji u spavaćoj sobi jer će biti važno ukloniti prekomjerne kompromise koji su stvoreni radi očuvanja mira. Mnogi ljudi će shvatiti da su njihove potrebe jednako važne kao i partnerove. Osim toga dolazi vrijeme otkrivanja skrivenih želja i fantazija što će seks podići na jednu višu razinu.

shimmer fallback

Glavna poruka ove godine je da treba poštovati vlastite potrebe i želju za istraživanjem kako se moglo uživati u autentičnosti i strasti. No za potpunu sliku onoga što te očekuje važno je da otkriješ što nebeska kretanja donese tvom znaku, a seksi prognoze za svaki horoskopski znak možeš pronaći u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Ovo će biti zanimljiva godina za tebe jer će seks biti visoko na listi prioriteta, brinut ćeš se o svojim seksualnim potrebama. Uživanje i sebičnost u intimnom području života bit će izraženo kada Sunce uđe u tvoj znak, sredinom ožujka. Ovo je savršeno vrijeme za uživanje u seksu bez obzira imaš li partnera ili si samica. Osjećat ćeš samopouzdanje i želju, čak i tijekom masturbacije.

Do 20. travnja trebala bi postaviti namjeru u svom seksualnom životu i nikako nemoj biti sramežljiva. A od svibnja ćeš imati puno prilika pokazati svoje umijeće u krevetu. Retrogradna Venera tijekom ljetnih mjeseci mogla bi donijeti maleni zastoj, ali ne radi se o velikom problemu jer ćeš samo morati pronaći zajednički jezik s partnerom. Nakon toga ćete samo uživati u pravoj strasti. Također, tijekom ove godine se trebaš fokusirati na svoje potrebe, ali i očekivanja vezana za intimnost. Ako si sama jesen će u tvoj život donijeti novog partnera s kojim ćeš otkrit neke nove svjetove. Zapamti, tema ove godine je sebičnost: pobrini se da dobiješ ono što želiš kako bi izbjegla rutinu u seksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Bik

Nova godina donosi nove prilike u kojima ćeš se moći prepustiti svojim seksualnim fantazijama. Prava je prilika da ove godine uživaš u opuštenosti u seksu. No za početak trebaš nešto napraviti, važno je da otpustiš inhibicije koje će se pojaviti početkom ožujka zbog punog Mjeseca u Djevici. Nakon toga ćeš moći duboko utonuti u svoje seksualne želje i samo uživati. Na tom putu možda će ti se dogoditi i neki maleni izazovi te ćeš se možda osjećati nesigurno i nepoželjno jer će te retrogradni Merkur u travnju "natjerati" da previše razmišljaš. Zapamti da retrogradni Merkur ne mora tako utjecati na tebe i moći ćeš u ljeto ući s visokim seksualnim samopouzdanjem.

Zbog kretanja planeta tijekom ljetnih mjeseci možda ćeš se osjećati zbunjeno posebno ako nedostaju granice ili sigurnost u ljubavnom odnosu. No jedino trebaš proći kroz sve i jasno ćeš saznati što su tvoje želje i očekivanja. Nakon osobnih previranja u prvoj polovici godine, drugi dio godine će donijeti nagrade jer će tvoj seksualni život procvjetati.

shimmer fallback

Blizanci

Ovo će biti posebna godina za tebe jer ćeš duboko, kao nikad prije, uroniti u svoj seksualnost. No nemoj se zabrinuti na početku godine jer će siječanj biti vrlo miran period. Za ovo je zaslužan retrogradni Mars u Jarcu zbog čega imaš priliku razmisliti što želiš u intimnom životu, kako biti samouvjerenija i izražavati svoje želje. Već do početka travnja osjetit ćeš pomak i lakše se izražavati u seksualnom životu te osjetiti ravnotežu. Svibanj donosi znatiželju i to je period kada ćeš zablistati zbog samopouzdanje.

Retrogradni Pluton u Jarcu od 11. lipnja do 10. listopada samo jača tvoju sposobnost da iskoristiš svoju moć i da postaviš bolje granice koje tebi odgovaraju. Srpanj će donijeti rješenje za neke tekuće zaplete, počet ćeš vjerovati sebi i prepustit ćeš se. Važno je da spoznaš da se možeš osjećati dobro i uživati, a zbog toga će se dogoditi seks zbog kojeg se zemlja trese (ono što si oduvijek željela). Pun Mjesec krajem studenog donijet će ti osjećaj zrelosti i tvoja neodlučnost će nestati, a to će biti prilika za istraživanje seksualnosti s partnerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Rak

Jesi li spremna za višu razinu u svom seksualnom životu? Ovo godina bit će prilika za hrabrije korake u intimnim odnosima. Retrogradni Merkur u Jarcu na početku godine pomoći će ti da shvatiš što želiš i trebaš u svom odnosu. Stoga je važno da postaviš namjeru tijekom mladog Mjeseca u Vodenjaku (21. siječanj) kako bi se sve tvoje želje ostvarile. Osjećat ćeš se puno ugodnije u seksualnom dijelu života. No budi spremna kada Pluton uđe u znak Vodenjaka 23. travnja jer će te ohrabriti da nekonvencionalno uživaš u seksu. Možda će se otkriti tvoje tajne i fantazije i poželjet ćeš istraživati. Ovo je vrijeme kada ćeš biti iskrena prema sebi. Istraživat ćeš svoje tijelo, igračke, fantazije - sve što spada pod seksualni život.

Početak ljeta je pravo vrijeme da otkriješ svoje seksualne talente, ali i strahove koje možeš prevladati. Nemoj se bojati isprobati nove stvari u krevetu jer će to biti posebno iskustvo. Također ćeš imati priliku istražiti što za tebe znači riječ "intimnost", a pun Mjesec tijekom srpnja i kolovoza će ti pomoći u tome. Osjećaj ranjivosti može biti zastrašujuć i možda će ti se činiti da gubiš sebe, no ipak ovo je prilika da otkriješ kako najbolji seks dolazi kada si pred partnerom potpuno gola (doslovno i figurativno).

shimmer fallback

Lav

Tvoj seksualni život će biti poseban sve dok ostaneš čvrsto u realnosti i ne izgubiš sebe u maštanjima. Mladi Mjesec u siječnju donosi ti puno energije, a mjeseci nakon toga donijet će ti produbljavanje odnosa odnosno više intenzivnog seksa. No krajem ožujka (Pluton ulazi u znak Vodenjaka) pojačat će se tvoja želja za predanošću u vezi. Stoga ćeš ozbiljno razmišljati o svom partneru i seksu, ali nemoj zaboraviti ostati u realnosti. Ako tvoja razmišljanja postanu opsesivna, zaustavi se, napravi korak unazad i uzemlji se.

Ljetno vrijeme bit će posebno (od 3. lipnja) jer će puni Mjesec donijeti energiju koja će te povezati s osobom u koju si zaljubljena ili ćeš izraziti seksualne želje svom partneru. Ako s nečim nisi zadovoljna važno je da to izbaciš iz spavaće sobe. Druga polovica godina bit će također dobra za ostvarenje želja u intimnom odnosu, posebno će biti osvijetljene skrivene seksualne želje i emocionalne potrebe. Ako više ne budeš uživala u nekim seksualnim aktivnostima jednostavno izbaci određene poze ili istraži nešto potpuno novo. Kraj godine donosi strast i nove seksualne avanture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Djevica

Ovo je godina u kojoj ćeš prihvatiti svoju senzualnost i želju za predanošću. Siječanj može biti malo zahtjevniji jer će se pojaviti neke priče iz prošlosti pa je dobro u tom periodu malo odmoriti. No nakon 18. siječnja kada završava retrogradni Merkur osjećat ćeš se potpuno slobodno da se prepustiš novim seksualnim avanturama. Mladi Mjesec u Ribama (20. veljače) otvorit će šestomjesečni ciklus u kojem ćeš poželjeti više emocije, duhovnosti i seksualnosti u svom odnosu. A od ožujka ćeš i puno lakše postaviti granice što će seks učiniti još boljim.

Početak ljeta donijet će više intuitivnosti u romantiku i seksualnost, ali i veliku jasnoću. Poželjet ćeš nešto više i biti samopouzdanija u izražavanju seksualnih želja, ali i fantazija. Kolovoz može donijeti pad samopouzdanja i zato nemoj previše razmišljati. Retrogradni Merkur je prilika da budeš direktna u krevetu. Prema kraju godine otvarat će se nove prilike za istraživanje starih i novih stvari, ali i da ponovno otkriješ tko si i što želiš - u krevetu, ali i izvan njega.

shimmer fallback

Vaga

Jesi li spremna za potpunu promjenu u seksualnom životu? Tijekom mladog Mjesec u Vodenjaku 21. siječnja možeš postaviti novu namjeru - seksualna znatiželja. Budi spremna za duboko istraživanje svojih želja bez straha od osude ili prigovora. Kada Pluton uđe u Vodenjaka 23. ožujka razmišljat ćeš o kontroli i moći u spavaćoj sobi. Ovo može biti jako zanimljivo jer će se probuditi tvoje fantazije o dominaciji. No ovaj period može biti i vrijeme preispitivanja ako osjećaš da tvoje potrebe nisu zadovoljene i partner nije otvoren za tvoje ideje. Srećom, puni Mjesec u travnju pomoći će ti da nadvladaš nesigurnosti i sumnje u sebe zbog kojih možda ne izražavaš svoje želje.

Travanj će donijeti mogućnost da kreneš na divlju vožnju i da otkriješ sebe i ono u čemu uživaš - vjerojatno ćeš sebe postaviti kao prioritet u vezi. Istraži svoju senzualnost i u solo igricama jer bi ti to moglo donijeti osjećaj moći. Također je to vrijeme za istraživanje ograničenja u ljubavnoj vezi te kako doći do autentičnosti. Slično ćeš se osjećati i tijekom ljeta, ali ćeš morati paziti da previše ne ugađaš partneru i kompromitiraš svoje potrebe i želje. Intimna veza će kasnije doživjet i sudbinske promjene, a vrijeme do kraja godine iskoristi za otpuštanje nepotrebnih stvari i shvaćanje koje su tvoje želje skrivene.

shimmer fallback

Škorpion

Nova 2023. godina donijet će ti moć da stvoriš stabilan seksualni život bez drame i zavrzlama. Kraj siječnja donijet će romantiku u tvoj intimni život. Umjesto da sve bude brzo osjećaji će biti nježni, slatki i ispunit će te emocionalno. No postoji i tamna strana. Maštaj, ali ostani uzemljena kako se ne bi osjećala povrijeđeno. Mladi Mjesec u Ribama (20. veljače) donosi emocije i spiritualnost u seks. Tijekom proljeća vrijeme je da izađeš iz zone komfora kako bi dobila više stabilnosti u odnosu. Iskoristi ovo vrijeme kako bi unijela više pozitivnosti u seks, ali i zdraviju komunikaciju.

Ključ za dobar seksualni život u ovoj godini je povjerenje. Bit ćeš spremnija za dublje odnose, a to znači da će te i seks odvesti među zvijezde. Osim toga, tijekom 2023. godine očekuj neočekivano. U seksualnom životu ćeš morati istražiti svoje potrebe i svoja maštanja otkriti partneru. Ako se odlučiš na rizik dobit ćeš autentičnost u vezi. Sve što se dogodi bit će suđeno!

shimmer fallback

Strijelac

Ima jedna vijest za tebe, kasniš kada se radi o novim seksualnim horizontima. Na početku nove godine iskoristi svoju moć za njegovanje sretnog i zdravog seksualnog odnosa. Sada je pravo vrijeme za otpuštanje svega što koči duboku fizičku i emotivnu povezanost. Ovo ti može pomoći da smanjiš stres zbog smanjene seksualne želje koja se može pojaviti zbog retrogradnog Marsa. Nakon toga ćeš se osjećati bezbrižnije i razigranije.

Od 20. travnja moći ćeš dublje istražiti svoju seksualnost i bit će iznenađena zbog svojih otkrića. U lipnju ćeš možda čak žonglirati između više partnera, a možda ćeš se ipak ohrabriti i bolje komunicirati u odnosu. Bez obzira na to što se događa bit ćeš otvorenija što će stvoriti veću intimnost. Vrlo je važno da ne ugađaš partneru u spavaćoj sobi ako tvoje potrebe nisu zadovoljene. U rujnu će se zatvoriti šestomjesečni ciklus seksualnog istraživanja što znači da je pravo vrijeme da otpustiš ograničenja. Pun Mjesec u Ovnu 29. rujna utjecat će na tvoju vezu i zato je važno da shvatiš što želiš. Možda ćeš se odlučiti na prekid odnosa za vrijeme punog Mjeseca u Raku (26. prosinca).

shimmer fallback

Jarac

Ovo je godina kada ćeš izaći iz zone komfora i istraživati nove poze, igračke i druge stvari s partnerom kojem vjeruješ. Sve će započeti s punim Mjesecom u Raku 6. siječnja, a tada započinje vrijeme kada otkrivaš što želiš i trebaš u ljubavnom odnosu i u krevetu. Sredinom svibnja Jupiter će utjecati na seksualnu ekspanziju i mogućnosti, a lako ćete graditi povjerenje i dijeliti želje.

Pripremi se na introspekciju tijekom ljeta jer ćeš naučiti više o sebi, svom tijelu i partneru. Iako ćeš se možda osjećati nesigurno u jednom periodu ipak ćeš na kraju otkriti seksualno samopouzdanje. Sredina srpnja je savršeno vrijeme za razvijanje i slušanje intuicije. Usredotoči se na njegovanje seksualnog buđenja koje bi moglo doći od ovog mladog Mjeseca, ali budi spremna i na netipične događaje. Iskoristi ovo vrijeme da se usredotočiš na ono što vam je potrebno kako biste izgradili stabilniju vezu. Tijekom pomrčine Mjeseca u Biku 28. listopada mogla bi doživjeti neočekivane stvari vezane za ljubav, seks i užitak. Pun Mjesec u Raku uslijedit će krajem prosinca što će ti donijeti mogućnost da zatvoriš sve što ne funkcionira u vezi. Takva situacije će donijeti više zabave i užitka u 2024. godini.

shimmer fallback

Vodenjak

Tvoj seksualni život tijekom 2023. bit će eksplozivan! Možda ćeš željeti potpuno istražiti seksualne prilike zbog kojih ćeš se osjećati mentalno i seksualno opuštenije. Puni Mjesec u Lavu 5. veljače donijet će ti odvažnost i hrabrost u seksu, ali i želju za istraživanjem. Poželjet ćeš unijeti nešto novo u spavaću sobu, uložit ćeš u seksi donje rublje, ali i predigra će ti biti važna. Ljeto bi moglo biti zbrkano ako ne budeš oprezna. Možda ćeš morati otpustiti svoj ego i ponos jer će jako utjecati na tvoj seksualni život. Seks treba biti strastven, ranjiv i nepriličan. Zato je važno da uživaš u svakom trenutku kako bi doživjela snažno seksualno zadovoljstvo. Osim toga, Venera u Lavu dat će ti samopouzdanje zbog kojeg ćeš uživati u erotici. Pravo je vrijeme za učenje i istraživanje novih stvari.

Nakon 20. lipnja također se trebaš fokusirati na pomicanje granica i očekivanja u ljubavnom odnosu. Zdrava komunikacija je najbolji način za izbjegavanje nesporazuma, posebno nakon 22. srpnja do 3. rujna. Seks u kojem se osjećaš potpuno ispunjeno neće se događati lako, ali to je utjecaj retrogradne Venere. Također je važno je da budeš oprezna sa željama oko mladog Mjeseca u Lavu u kolovozu jer će izazvati nevolje u ljubavnom životu. Zato je najbolje da očistiš sve što je ostalo kao nesporazum iz prošlih veza ili da iscijeliš rane koje nisi zacijelila. Ovo će ti donijeti novo svjetlo, no opet je važno da budeš iskrena u vezi (ako glumiš orgazme ili varaš partnera). No iako bi ljeto moglo biti zbunjujuće, kraj godine donijet će jasnoću u tome tko je tvoj partner ili što trebaš u spavaćoj sobi.

shimmer fallback

Ribe

Ovo je godina u kojoj ćeš pronaći "pravu osobu" uz koju ćeš doživjeti vatromet u spavaćoj sobi, bit će sve ono o čemu sanjaš. U siječnju ćeš otkriti da si puno otvorenija i samopouzdanija u traženju onoga za čime tvoje srce žudi. Seks će bit ispunjen emocijama i intuitivnošću. Pun Mjesec u travnju pomoći će ti da odlučiš što znači intimnost jer ćeš otpustiti sve što uznemiruje tvoju dušu. Potreba za istraživanjem sebe opet će se otvoriti u drugoj polovici godine Zbog retrogradnih kretanja planeta okrenut ćeš se sebi i razmišljati što možeš poboljšati u seksu, a možda ćeš otkriti potpuno nove stvari.

Nemoj se bojati postaviti granice i očekivanja sredinom srpnja jer oko 17. počinje novi ciklus u seksu. Istraživat ćeš koliko možeš ugađati partneru i kako utječe na tebe kada nisu postavljenje granice. Tijekom jeseni i zime bit će puno prilika za otkrivanje onoga što želiš, a postoji mogućnost da ostvariš vezu iz snova (bez obzira radi se o starom ili novom partneru).

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.