Budi najbolja verzija sebe.
Seksualno samopouzdanje

Svaki horoskopski znak ima neku nesigurnost u krevetu, evo koja je tvoja

Što više ulazimo sami sebi u glavu, to više nesigurnosti možemo stvoriti. Dakle, svi imaju svoje seksualne nesigurnosti, borbe i navike. A evo što horoskopski znakovi imaju za reći o tvojima

Seksualne nesigurnosti - svi ih imamo. Bez obzira koliko ugodan i zdrav seks bio, još uvijek postoje stvari zbog kojih se ponekad osjećamo nelagodno.

Jako puno ljudi misli da su fantastični u seksu, ali biti istinski seksualna osoba koja uživa u davanju i primanju ne znači da ne postoje neke stvari koje radije ne bi radila ili koje ne radiš dobro. Postoje stvari u kojima se ne osjećaš dobro, čak i ako netko misli da si majstorica u tome.

Imamo problema, stvari na kojima moramo poraditi, stvari koje moramo pogledati izbliza i ispitati zašto izazivaju osjećaj bijesa, povrijeđenosti i/ili neuspjeha. Ako imamo nešto duboko zakopano sa čime ne želimo imati posla, intimnost seksa može to dovesti do izražaja, čak i ako osoba s kojom imamo spolni odnos nije netko s kime bismo obično nešto dijelili.

Budi najbolja verzija sebe.

Fizičko tijelo toliko je isprepleteno s emocionalnim tijelom da utječu jedno na drugo čak i kad toga nismo svjesni. Zbog toga dobar seks još uvijek može dovesti do suza ili smijeha.

Seks može biti oslobađanje i može nas natjerati da budemo iskreni prema sebi. Naši mišići imaju uspomene; drže se stvari čak i kad ih želimo zaboraviti i kad se mišić na određeni način istegne, tada se memorija oslobađa.

Ponekad se zatvorimo u isprobavanju novih stvari jer se potajno bojimo kakva bi mogla biti naša reakcija ili da bismo mogli biti užasni u tome. Ako eksperimentiramo, pitamo se, možda nećemo moći uživati u osnovnim elementima seksa? Ili, ako koristimo vibrator, nikada nećemo postići orgazam samo rukama?

Što više ulazimo sami sebi u glavu, to više nesigurnosti možemo stvoriti. Dakle, svi imaju svoje seksualne nesigurnosti, borbe i navike. A evo što horoskopski znakovi imaju za reći o tvojima.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.