Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Svijet vjenčanja

Svadbe za pamćenje: Mladenke rođene u ova 3 znaka su najopuštenije

Dan vjenčanja zna biti jako stresan za mnoge mladenke, ali prema astrologiji žene rođene u ova tri horoskopska znaka bit će vrlo opuštene i lako će rješavati probleme

profimedia-0229389300.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon zaruka i mjeseci planiranja svakog detalja stiže veliki dan - vjenčanje. Bez obzira jesi li planirala svoje vjenčanje od djetinjstva ili si sve smišljala usput, vjenčanje možda neće biti najopušteniji dan u tvom životu. Ako nisi osoba koja inače u svom životu planira svaki detalj ili ne voli velike događaje ovo može biti vrlo stresno. No postoji i još jedna opcija, možda si rođena među najopuštenijim horoskopskim znakovima i na dan vjenčanje ćeš biti najopuštenija mladenka.

Image
Savjeti za gošće

U 2022. nas čeka trijumf vjenčanja - imamo vodič kroz najvažnija 'make up' pravila

Naravno, ako upravo planiraš svoje vjenčanje i nisi na ovom popisu ne znači da nećeš biti opuštena i sretna. Najvažnije je da ne zaboraviš uživati i veseliti se jer ovo je jedinstven dan u tvom životu koji se neće ponoviti. Oboje trebate slaviti svoju ljubav s obitelji i dragim ljudima.

shimmer fallback

Ipak, ako si znatiželjna i želiš provjeriti jesi li među najopuštenijim horoskopskim znakovima samo nastavi čitati. Tko zna - možda otkriješ nešto novo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Blizanci

Brbljive Blizanke odlično će se snaći različitim situacijama, a to znači i na vjenčanjima. Njihova sposobnost da sve vide kroz prizmu pozitivnosti pomoći će im da lako donese odluke. Na svom vjenčanju najviše će uživati u tome što se oko njih nalaze sve ljudi koje vole. Vjerojatno se neće zamarati mnogim detaljima, a još manje preznojavati zbog njih. Mladenka rođena u ovom znaku uživat će u razgovoru, plesu i hrani. No ako se i dogodi neki veliki obiteljski problem ili potpuna modna katastrofa ova mladenka bit će spremna riješiti problem.

shimmer fallback

Vaga

Pripadnice ovog znaka željet će samo jedno na svojoj svadbi- da se svaki gost zabavlja i osjeća opušteno. Zato će se potruditi da sve bude savršeno - od hrane, glazbe do atmosfere. Ovaj znak poznat je po svojoj senzualnosti i romantici, ali će na svadbi uvijek biti usredotočene na svakog gosta. Sve će učiniti i provjeravati kako bi večer bila posebna za sve. Zbog svega toga planiranje svadbe moglo bi malo dulje potrajati, ali će vjenčanje biti divno, a Vaga će moći biti opuštena i uživati u svom danu.

shimmer fallback

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema pustolovinama i tome da život žive punim plućima. Kada pronađu osobu s kojom žele provesti ostatak života poželjet će svadbu na kojoj će plesati cijelu noć. Njihovo vjenčanje će biti prava gozba s puno fantastične glazbe. Žene rođene u ovom znaku će biti opuštene mladenke jer će željeti najbolju zabavu u kojoj će sudjelovati svaku sekundu. Sigurno neće biti pod stresom zbog sitnica jer će jedino željeti izgovoriti veliko "da" u velikoj sreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.